Gjuteribacken 8A

Kontor/Övrigt, 115 m2, Stockholm

Omomsad lokal i markplan med egen ingång! Förmånlig hyra och attraktivt lugnt läge med mysiga omgivningar i centrala Sundbyberg!

Planlösningen är rumsindelad och lokalen har egen ingång. När du kliver in så möts du av en välkomnande entré i ett hörnrum. Intill finns ett fönsterlöst förråd. Rum 2 är ett hörnrum med fönster i två vädersteck. Lokalen har ytterligare fyra rum varav ett med ett enklare trinettkök. I detta rum har avskiljande väggar satts upp vilka lätt går att ta ned om så önskas. Här är även lokalens två wc samt duschrum med duschkabin placerade. De vår innersta rummen har grått klinkergolv och de övriga golven är i laminat.

Lokalen passar exempelvis som kontor eller showroom. Lokalen skulle också kunna passa för en hantverkare eller föreningsverksamhet ifall verksamheten inte blir störande för boenden i huset.

Tele2 (före detta ComHem) finns anslutet till huset för Internetuppkoppling.  

Omgivning

Omgivning/natur

Det är gångavstånd till Sundbybergs Centrum med utmärkta kommunikationer samt omgivningar som utgör en mix av bostäder och ett rikt utbud av kommersiell service, butiker och restauranger. Inom gångavstånd finns Bällstaån och Marabouparken med grönska och möjlighet till utomhusträning. Idylliska omgivningar kring Gjuteribacken med viss bebyggelse från det förra sekelskiftet och en gammal kyrka. Gjuteribacken är i sig en lugn gata vad gäller biltrafik.

Parkeringsmöjligheter/garage

Du parkerar enkelt längs med gatorna i närheten av fastigheten enligt stadens tariff.

Närservice

I Sundbyberg Centrum finns bland annat ett trevligt bageri, Lidl samt Kjell och Comany, Apotek, ett 100-tal affärer och butiker, ett stort utbud av restauranger, caféer, mataffärer, hotell, bibliotek och all tänkbar service du kan behöva för att underlätta din vardag.

Kommunikationer


Det är gångavstånd till Sundbybergs Centrum som näst efter T-centralen är Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt. Här passerar tvärbanan samt flertalet busslinjer och flygbussar. Här finns även stationshuset med tunnelbana, pendeltåg, vissa fjärrtåg och även regionaltågen mot Västerås. Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna då du snabbt når E4an via påfart från Frösundaleden samt E18 via påfart från Rissneleden.

Detta är även ett bra strategiskt läge för företag med många internationella besökare med närheten till båda Arlanda och Bromma flygplats. Det tar inte mer än en kvart med tunnelbanan in till Stockholms Central.

Övrigt


Byggår

1946
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326582

Utvalda lokaler från Lokal Direkt

Liknande lediga lokaler