Islinge Hamnväg 9

Butik/Kontor/Lager, 92 m2, Stockholm

Ljust och öppet kontor med fantastiskt läge!

Stora skyltfönster ger lokalen ett fantastiskt ljusinsläpp och möjlighet att visa upp din verksamhet på ett effektivt sätt.

Efter 28 år överlåts nu detta ljusa och väldigt trevliga kontor på ett av Lidingös absolut bästa lägen. Kontoret ligger i en fastighet diktan Lidingöbron och är en del av Lidingö Centrum. Här är det endast 1 km som skiljer kontorets läge och Ropsten. Intill kontoret finns all typ av närservice, vilket garanterar att din verksamhet kommer att få synlighet och kunder.

Kontoret är beläget i markplan och har idag en öppen planlösning. Utöver kontor/lagerytan så finns det ett kök med pentry samt WC med dusch. Access till kontoret finns via två olika entréer. En i "butiksläge" samt en via innergården. Kontoret är i fint skick där nuvarande hyresgäst exempelvis har installerat undertak med belysning och högtalare.

  

Goda parkeringsmöjligheter finns i garage (i fastigheten tvärsöver gatan) samt på mark.

 

Lokalen ej lämplig för verksamhet inom mat/café samt frisörsalong.

 

Tillträde Som tidigast 1 oktober 2024

 

OMRÅDE/SERVICE

 

I närområdet finns bland annat en gymkedja, restauranger, vårdcentral, apotek, tandläkare, matvarubutiker och caféer inklusive det populära caféet Lidingö bröd & Patisserie. I Lidingö centrum finner man dessutom en bra mix av butiker, torg med frukt & grönt, frisör/skönhetssalonger, delikatessbutik, Coop, Systembolaget och restauranger. Centrumet är under utveckling och det planeras för att skapa ytterligare ca 7 000 kvm handel, arbetsplatser, bostäder och cafè/restauranger. Området i sig är naturvänligt med lummiga parkomgivningar och fina promenadstråk längs med vattnet.

KOMMUNIKATION

 

Det är enkelt att ta sig till Lidingö och det är lätt att parkera. Med bil tar resan in till stan ca 5 minuter och via norra länken som ligger ca 3 minuter bort har man lättillgänglig access till E4/E18/E20. Samtliga busslinjer stannar ca 100 m gångavstånd bort och det tar ca 2 minuter att ta sig över bron till Ropsten där T-banans röda linje tar vid. Restiden mellan Ropsten och T-centralen är 8 minuter. Det är även cykelavstånd in till stan. 

 

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på tel 08-558 094 43.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice i Stockholm AB är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler