Drottninggatan 63

Butik, 515 m2, Stockholm, CityUnikt tillfälle att hyra en mycket fin butikslokal med ett hörnläge på Stockholms troligen bästa affärsläge i korsningen till Drottninggatan och Kungsgatan!

Området har ett konstant flöde utav folk och har ett mycket högt utbud av butiker, restauranger samt övrig service. Gatorna huseras även utav en stor mängd kontor och boenden. Mitt emot lokalen ligger välkända Hötorget med konserthus, biograf och hotell. Området är mycket lätt att nå och erbjuder både buss och tunnelbana endast ett stenkast bort.

Lokalen nås via entrén som ligger på fastighetens hörn. Lokalen består utav ett markplan (94 kvm) och ett nedre plan (421 kvm). I gatuplanet finns fantastiska skyltfönster runt lokalen som ger en mycket god exponering och ljusinsläpp. Fönstren finns ut mot både Drottninggatan och Kungsgatan. Ytan i gatuplan består utav en öppen butiksyta med fin takhöjd.

Även nedre plan utgörs av en öppen butiksyta med ett välvt innertak. Källarplanet nås med trappa eller hiss. Här finns även lageryta samt W/C i ett bakre utrymme.

Lokalen är i ett genomgående gott skick med fina ytskikt. Golvet är av slitstark sten. För att nå källarplan finns både trappor och en intern hiss att nyttja. I lokalen finns god mekanisk ventilation samt luftkonditionering.

Lokalen lämpar sig ej för matverksamhet. Visning av lokalen sker endast genom mäklaren.

Gatuplan 94 kvm

Källarplan 421 kvm

Hyra 257 833 kr/mån ex moms

F-skatt 29 827 kr/mån

Sophantering 6823 kr/mån

Nextor Group AB

Viktor Ritterstrandh

viktor@nextor.se

0736-877397

08-309200

Kontakta Annonsör

Viktor Ritterstrandh
08-30 92 00
viktor@nextor.se


Kontakt

Viktor Ritterstrandh
Viktor Ritterstrandh
08-30 92 00

viktor@nextor.se

Nextor Group AB
Läs mer om Nextor Group AB och deras 102 lediga lokaler
www.nextor.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328200

Utvalda lokaler från Nextor Group AB i City

Liknande lediga lokaler i City