Sveavägen 21

Kontor, 545 m2, Stockholm, City

Modernt kontor med upp till 50 arbetsplatser.
Moderna och funktionella kontor med effektiv planlösning, se bifogade planritningar för alternativ. Under 2023 genomgick fastigheten en större ombyggnation och renovering av samtliga ytor och står nu redo att välkomna nya hyresgäster. Efter ombyggnationen är alla kontor nu mer moderna samtidigt som husets historiska karaktär behålls. Kontoret är utvecklat för att vara långsiktigt och hållbart med dova färger och gedigna materialval. Ett kontor att trivas i. I anslutning till lokalen finns en gemensam innergård. I fastigheten finns cykelrum och i närliggande fastighet finns parkeringsgarage.

Omgivning

Företag i närheten

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Närservice

I hörnet Sveavägen / Kungsgatan sitter du mitt i händelsens centrum. Här finner du restauranger, caféer och butiker. All service du kan tänkas behöva i din närhet.

Kommunikationer


I fastigheten ligger T-bana Hötorget. Garageplats går att hyra i intilliggande fastighet. Till Centralen och Arlanda Express går du på 5 min.

ÖvrigtMiljöcertifiering

MiljöbyggnadKontakta Annonsör

Uthyrningsavdelningen
08-762 90 00
uthyrning@hufvudstaden.se


Kontakt

Uthyrningsavdelningen
Uthyrningsavdelningen
08-762 90 00

uthyrning@hufvudstaden.se

Hufvudstaden AB
Läs mer om Hufvudstaden AB och deras 27 lediga lokaler
www.hufvudstaden.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327236

Utvalda lokaler från Hufvudstaden AB i City

Liknande lediga lokaler i City