Arrendevägen 50

Butik/Kontor/Lager, 1490 m2, Stockholm, Norr

Möjlighet att förhyra lager-/industrilokal på Arrendevägen 50 i Spånga.
Lagerlokal om ca 1490 kvm med bra takhöjd i Spånga Uthyres! Lokalen har superfin kontorsdel med egen repesentativ kundentre , Inlastning till lagerdelen sker via lastportar med ramp eller lastkaj . Finns möjlighet att förhyra en egen uppställningsyta om ca 400 kvm i anslutning till lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur

Lager- och kontorsfastighet med högt i tak och med bekvämt avstånd till centrala Stockholm. Möjlighet att hyra mark för uppställning finns. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

I Spånga Centrum, ca 5 minuters bilfärd från fastigheten, finns flera lunchrestauranger. I Bromma Blocks, som du når på 8 minuter med bil, finns all tänkbar service med butiker, restauranger, caféer, optiker, frisör m.m.

Kommunikationer


Fastigheten nås lätt via bil med Ulvsundavägen men även med allmänna kommunikationer. Med en kortare promenad når du enkelt buss 157, 117 och 512 som tar dig till Rissnes tunnelbanestation, pendeltågsstationen i Spånga eller Brommaplan med bland annat tunnelbanans gröna linje. Till Bromma flygplats tar det ca 8 minuter med bil.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Gino Ghasemi
08-518 331 00
gino.ghasemi@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Norr