Stormbyvägen 2-4, Plan 4

Kontor/Lager/Övrigt, 140 m2, Stockholm, Norr

Kontors- och lagerlokal om 140 kvm i Spånga Center
Söker du en mindre kontorslokal belägen i en fastighet med ypperlig service samt möjlighet till lagerhållning är denna yta något för dig!

Lokalen har direktaccess till kameraövervakat varmgarage via hissen där du även smidigt kan ta upp dina lagervaror till din lokal.

Byggnadens fördelar
• Möjlighet till omomsad verksamhet.
• Varmgarage med laddpunkter Du och dina medarbetare har möjlighet att förhyra p-platser i ett kameraövervakat varmgarage med direktaccess från huset. Nyinstallerade laddpunkter för elbilar.
• 2 st gym Håll dig aktiv och hälsosam med tillgång till två fullt utrustade gym i byggnaden.
• Vårdcentral Nyöppnad vårdcentral.
• Externa förråd Behöver du extra förvaringsutrymme? I varmgarage finns möjlighet att förhyra förråd med direktaccess från atriumdel.
• Restaurang I byggnadens centralt belägna ljusgård finns restaurang.
• Postrum Huset erbjuder postrum för mindre gods och postmottagning.

Oavsett om du planerar att expandera ditt företag eller skapa en unik arbetsplats för din verksamhet, är denna lokal högst upp i huset det perfekta valet. Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten erbjuder moderna och flexibla kontorslokaler för såväl det mindre bolaget som större företag. I huset finns även lunchrestaurang, vårdcentral och två gym/träningsanläggningar.

Närservice

Fastigheten erbjuder god service för både verksamheten och era anställda. Här finns en populär lunchrestaurang, vårdcentral och två gym/träningsanläggningar. Det finns även reception med bl. a. post/pakethantering. I varmgaraget finns P-platser med laddpunkter att förhyra.

Kommunikationer


Från Spånga Centrum går ett flertal busslinjer samt pendeltåget som tar ca 15 minuter till centrala Stockholm. Dessutom går bussar mot Alvik och Danderyds sjukhus strax utanför fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

4
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Norr

Liknande lediga lokaler i Norr