Lokalmarknadsdagen februari i Göteborg

Lokalmarknadsdagen är ett högaktuellt seminarium med fokus på näringslivsutveckling, fastighets- och lokalmarknadsfrågor.

Skriven av Staffan Mowitz 2016-01-01 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Lokalmarknadsdagen är ett heldagsseminarium med fokus på näringslivsutveckling och fastighetsmarknad i Göteborgsregionen. Eventet hålls två gånger om året och anordnas av branschmagasinen Lokalnytt och Fastighetssverige tillsammans med Business Region Göteborg.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från alla olika delar av fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå. Eventet utgör en viktig mötesplats för Göteborgs fastighetsbransch, där det ges möjligheten till att lyssna på intressanta samtal och föreläsningar såväl som till att mingla och knyta nya affärskontakter.
Artikelbild

Karin Hjulström kommer att vara moderator på Lokalmarknadsdagen i februari
Bild: Eddie Ekberg


Vårens upplaga av Lokalmarknadsdagen kommer att modereras av Carin Hjulström och medverkande talare kommer bland andra att vara Jan Jörnmark, Annika Winsth, Robert Treutiger, P-G Persson, Erika Olsén, Fredrik Jagersjö, Allan Lavén, Magnus Kårestedt, Cecilia Fasth, Christel Armstrong Darvik, Mariette Hilmersson, Johan Trouvé, Johan Nyhus och Jonas Ransgård. Fler talare tillkommer.

Dagen kommer att vara uppdelad i ett huvudspår och två temaspår med till exempel handelsfastigheter, bostäder och kontor.

Seminariet hålls på Clarion Hotel Post onsdag 24 februari 2016, 09.00 - 16.30 (registrering från 08.15).

Anmäl dig till Lokalmarknadsdagen här!

Se filmen från förra årets vårupplaga av Lokalmarknadsdagen:
Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration