Mango öppnar upp på Södertull i Malmö

Den spanska modekedjan Mango finns redan i Emporia. Till hösten öppnar man upp ytterligare en butik i Malmö; på Södra Tullgatan 3, där Akademibokhandeln tidigare låg.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-06-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Mango finns sedan tidigare i Emporia, till hösten öppnar man även upp på Södertull.
Bild: Vasakronan


Vasakronan hyr ut 1 000 kvadratmeter till företaget, som på Södertull blir granne med bland annat J Lindeberg, MQ och Solo.

– Vasakronan jobbar aktivt för att Malmö ska fortsätta ha en levande stadskärna och vi har på senare tid gjort ett antal uthyrningar på butikssidan som bidrar till det. Med etableringen av Mango förstärks utbudet, det kommer att bidra till en ökad citypuls, säger Anders Kjellin, chef region Öresund på Vasakronan.

Hitta lediga butikslokaler i Malmö!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Nytt kontorshotell vid Nyhamnen i Malmö Nytt kontorshotell vid Nyhamnen i Malmö Levande platser allt mer efterfrågat i Malmö Levande platser allt mer efterfrågat i Malmö Den skuldfria parken i Bulltofta Den skuldfria parken i Bulltofta Rena kontorsytor nära hav och grönska i Limhamn Rena kontorsytor nära hav och grönska i Limhamn Öresund står inför utmaningar Öresund står inför utmaningar En ny stadsdel växer fram i Malmö En ny stadsdel växer fram i Malmö