Mango öppnar upp på Södertull i Malmö

Den spanska modekedjan Mango finns redan i Emporia. Till hösten öppnar man upp ytterligare en butik i Malmö; på Södra Tullgatan 3, där Akademibokhandeln tidigare låg.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-06-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Mango finns sedan tidigare i Emporia, till hösten öppnar man även upp på Södertull.
Bild: Vasakronan


Vasakronan hyr ut 1 000 kvadratmeter till företaget, som på Södertull blir granne med bland annat J Lindeberg, MQ och Solo.

– Vasakronan jobbar aktivt för att Malmö ska fortsätta ha en levande stadskärna och vi har på senare tid gjort ett antal uthyrningar på butikssidan som bidrar till det. Med etableringen av Mango förstärks utbudet, det kommer att bidra till en ökad citypuls, säger Anders Kjellin, chef region Öresund på Vasakronan.

Hitta lediga butikslokaler i Malmö!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Lokaler för alla ändamål i Fosie Lokaler för alla ändamål i Fosie Stort intresse för gröna lokaler i Öresund Stort intresse för gröna lokaler i Öresund Salt & Sill öppnar i Malmö Salt & Sill öppnar i Malmö Niagara - Malmö högskolas nya portalbyggnad Niagara - Malmö högskolas nya portalbyggnad Öresundsregionens arbetsmarknad lockar företag till Västra Hamnen Öresundsregionens arbetsmarknad lockar företag till Västra Hamnen Här är programmet för Fastighetsmarknadsdagen i Öresund Här är programmet för Fastighetsmarknadsdagen i Öresund