Prylarna som styr upp ditt skrivbord

Smutsiga tangentbord, sladdtrassel och brist på lediga USB-portar är några av problemen den som arbetar framför en dator kan möta under arbetsdagen. Inred och effektivisera ditt skrivbord med hjälp av dessa prylar.

Skriven av Erika Johansson 2017-04-19 | Tips

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Fler lediga USB-portar

Få inte slut på lediga USB-portar med en multi-port. Varje port har en individuell strömbrytare som ger dig möjligheten att stänga av utan att behöva koppla bort enheten. Man kan aldrig få för många USB-portar! Att behöva koppla ur en USB-enhet för att koppla in en annan blir snabbt ett minne blott.

https://www.coolstuff.se/Vooni-USB-hub-7-Portar

Artikelbild


Ordning på sladdarna

Trots den trådlösa teknikens frammarsch tenderar arbetsplatser att fyllas med sladdar som slår knut eller flätas samman. Cabeldrop är utformad för att på snyggt och smidigt sätt hålla sladdarna på plats.

https://www.dustin.se/product/5010761149/cabledrop

Artikelbild


Tangenthygien

Det finns allt ifrån USB-dammsugare till vattentåliga tangentbord för att hålla ditt tangentbord rent. En effektiv produkt är Cyber Clean - produkten masseras in i tangentbordet och tar med sig smuts och bakterier från de trångaste utrymmena.

https://www.coolstuff.se/Cyber_Clean

Artikelbild


Bunta ihop dina prylar

Bluelounge Pixi är små starka gummiband med lås som kan användas till att bunta ihop sladdar, pennor, böcker, visitkort eller nästan vad som helst. Ett bättre alternativ än vanliga gummiband.

https://www.dustin.se/product/5010876431/pixi-small-blaorange-8-pack

ArtikelbildDela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration