"Det är en stadsdel under utveckling"

Louise Appelros på Kungsleden om läget i Kirseberg/Bulltofta.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-10-01 | Hyresanalys

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Louise Appelros.
Bild: Kungsleden


Hur skulle du beskriva lokal­hyresmarknaden i Kirseberg/Bulltofta?


– Marknaden i Kirseberg/Bulltofta är mycket bra, speciellt är industri-, lager- och verkstadslokaler attraktiva att hyra.

Vilka fördelar finns det med att etablera sig i området?


– Fördelarna med att etablera sig i området är att det är lätt att ta sig hit med bil tack vare närheten till Inre- och Yttre Ringvägen, men även med stadsbussarna som går med täta turer genom området.

– Infrastrukturen genomgår en stor förbättring med Östervärns station som åter planeras att bli en hållplats för pågatågen på den så kallade Kontinentalbanan, vilken i dag endast trafikeras av godståg. Detta kommer att binda samman stadsdelen Kirseberg till Centrum med bara ett par minuter till Triangeln och vidare mot Hyllie och Köpenhamn. Enligt samma plan kommer det att byggas 4 200 nya bostäder och cirka 4 300 nya arbetsplatser, nya förskolor och grundskolor, butiker och kaféer. Tillsammans med befintliga bostäder ska runt 40 000 boende och verksamma i området ha gångavstånd till Östervärns station år 2030.

– Dessutom är Bulltofta ett trevligt område med närhet till grönområden som Bulltofta rekreationsområde med motionspår samt till Beijerspark.

Hur ser du på er roll i Kirseberg/Bulltofta?


– Vi ser långsiktigt på vårt fastighetsbestånd. Det är en stadsdel under utveckling med en expansiv infrastruktur och befolkningstillväxt.

Vilken är er största lediga lokal i området?

– Vi har en fin fastighet på Höjdrodergatan 2 på drygt 1 000 kvadratmeter som är passande för praktiska utbildningar med fyra större teorisalar och en stor öppen verkstadsyta för praktiska övningar. Kontoret är ny­renoverat med parkettgolv och vitmålade väggar.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration