Lokalnytt lanserar ny och förbättrad webbplats

Idag lanseras en ny och förbättrad version av Lokalnytt.se som gör det både enklare och snabbare att hitta den perfekta lokalen för just ditt företag!

Skriven av Staffan Mowitz 2016-03-07 | Tips

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Den nya startsidan på lokalnytt.se


Lokalnytt har ända sedan starten för snart 20 år sedan varit det självklara valet för fastighetsägare, konsulter och förvaltare som vill marknadsföra sina lediga lokaler. Med den uppdaterade sajten sätter Lokalnytt en ny standard i branschen för ett snabbt och smidigt lokalsökande.

- Vi arbetar ständigt med att implementera nya lösningar för att lokalnytt.se ska vara Sveriges modernaste sajt för lediga lokaler, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.
Artikelbild

Med det nya snabbvisningsläget blir det enklare att skaffa sig en bra överblick över lokalerna i sökresultatet


Bland nyheterna på nya lokalnytt.se märks bland annat:
  • En förbättrad och förenklad sökmotor som gör det lättare hitta rätt lokal. Genom att kombinera platsförslag med fritextsök i samma fält kan besökaren snabbt skapa en sökning som ger denne exakta resultat efter de specifika kriterierna.
  • Snabbvisning av lokaler bland sökresultaten som gör att besökaren snabbt kan skaffa sig en överblick och enklare kan jämföra lokalerna i sökresultatet. Med snabbvisningsläget kan besökaren läsa information, bläddra bland bilder och kontakta annonsören för lokalen direkt bland sökresultaten.
  • En utökad och förbättrad kartfunktion som låter besökaren ringa in specifika områden på kartan för att endast se lokaler på den specifika plats denne är intresserad av. Snabbvisningsläget är integrerat även i kartvyn, vilket innebär att besökaren snabbt kan bedöma och jämföra lokalerna inom det markerade området.

- Det är viktigt för oss att ligga i framkant av den digitala utvecklingen. Vi har nu genomfört en del förbättringar som våra kunder har efterfrågat och även implementerat funktioner som kunderna inte själva visste att de behöver, säger Rolf Andersson.

Precis som den gamla versionen av lokalnytt.se är den nya sajten anpassad till mobila enheter genom en responsiv design och snabba laddtider. Våra populära artiklar om allt från fastighetsbranschen till arbetsliv och personporträtt finns fortfarande kvar och bjuder nu in till en än bättre läsupplevelse tack vare en uppfräschad design.

Kort och gott: lokalnytt.se är och förblir branschens ledande sajt för annonsering av kommersiella lokaler!


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration