En ännu smartare sökmotor

Lokalnytts smarta sökmotor blev precis ännu smartare. Den förbättrade sökfunktionen gör att det nu är lättare att hitta den perfekta lokalen för just ditt företag.

Skriven av Staffan Mowitz 2016-03-04 | Tips

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sökmotorn står i fokus på den nya sajtens startsida


Sökmotorn har förenklats och du kan nu i samma fält söka med hjälp av platsförslag, fritext eller en kombination av dem båda

För att göra en enkel sökning skriver du in de första bokstäverna på platsen i sökfältet. Du kan sedan välja staden eller områden bland förslagen som visas i listan. Tryck sedan på enter igen eller klicka på sökknappen för att se ditt sökresultat. Städer markeras med grön bakgrund och stadsdelar/områden markeras med blå bakgrund i sökfältet.
Artikelbild

Med den nya sökmotorn går det snabbt att hitta rätt lokal


Om du skrivit in en stad kan du också välja att begränsa din sökning till en eller flera stadsdelar. Skriv in de första bokstäverna i stadsdelens namn och välj den i listan. Upprepa igen om du vill lägga till fler stadsdelar. För att komplettera din sökning med en fritextfras, till exempel "skyltläge", "reception" eller "ljust", skriver du helt enkelt in det i fältet efter staden och/eller stadsdelen. Fritextfraser markeras med gul bakgrund i sökfältet.

I fälten till höger om sökfältet kan du specificera om du endast är intresserad av en speciell typ och/eller storlek på lokal. Notera att texten på knappen till höger om sökfälten automatiskt uppdateras med antalet lokaler som matchar din sökning i takt med att du fyller i dina sökkriterier.

När du fyllt i de uppgifter du är intresserad av trycker du på enter eller klickar på sökknappen för att se ditt sökresultat.

Sökfältet ligger alltid kvar högst upp på sidan, vilket innebär att du snabbt och smidigt kan ändra dina sökkriterier vart än på sajten du befinner dig.

Lycka till med lokalletandet!


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration