Nytt snabbvisingsläge gör det lätt att hitta rätt lokal

Det nya snabbvisningsläget gör att det både blir snabbare och enklare att hitta exakt den lokal du är ute efter.

Skriven av Staffan Mowitz 2016-03-04 | Tips

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Det nya visningsläget ger besökaren en snabb överblick över alla lediga lokaler


Med det nya snabbvisningsläget på lokalnytt.se är det mycket enklare att hitta den perfekta lokalen för just ditt företag. Lokalerna presenteras i ett rutnät med bild och text vilket gör att du enkelt får en bra överblick över alla objekt som stämmer överens med dina sökkriterier.
Artikelbild

Genom att klicka på ett av objekten i rutnätet syns en förhandsvisning av faktabladet för lokalen


När du hittat en lokal som verkar intressant klickar du på den för att visa en förhandsvisning av faktabladet för lokalen. Du kan här enkelt bläddra igenom samtliga bilder för lokalen och läsa de inledande styckena på annonsörens beskrivning. Du kan också välja att direkt kontakta annonsören eller att spara lokalen för att enkelt hitta den senare. De sparade lokalerna kan du senare se genom att klicka på "Sparade lokaler" i huvudmenyn längst upp på sidan.

Om du vill se den kompletta informationen om lokalen klickar du på knappen "Visa hela faktabladet". På det kompletta faktabladet kan du sedan läsa den fullständiga beskrivningen av lokalen, se dess placering på en karta samt direkt skicka ett meddelande till annonsören.

För att snabbvisa en ny lokal klickar du på den bland sökresultaten och informationen för denna lokal visas istället för den gamla. På detta vis kan du på kort tid bedöma och jämföra en mängd lokaler och snabbt sortera ut de du verkligen är intresserad av.

Eftersom sökfältet alltid ligger kvar högst upp på sidan är det enkelt att snabbt justera dina sökkriterier om du upplever att din sökning gav ett för stort eller litet resultat.

Lycka till med din lokalsökning!


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration