Nordic Forum lockar nytt blod till Kista

Partnertext

Sveareals fastighet Nordic Forum i Kista lockar till sig en strid ström av nya företag. Och det är inte bara it-, teknik- och life science-företag – nu kommer det nytt blod till Kista.

Skriven av Eddie Ekberg 2014-12-12 | Utveckling

Dela på linkedIn


All tänkbar service


Artikelbild

Joan-Ramon Casals.
Bild: Miguel Torres Sweden


- Vi ville ha bättre lokaler i en bättre och mer professionell miljö till en rimlig hyra. Allt detta fick vi här i Nordic Forum, säger Joan-Ramon Casals, vd på Miguel Torres i Sverige.

Nordic Forum är ett etablerat kontorshus med massor av smarta faciliteter och all tänkbar service. Kontoren är moderna och dynamiska vilket tillåter att hyresgästen själv kan vara med och bestämma planlösning – vill man går det bra att blanda öppna ytor med egna rum och konferensytor.


Populär lunchrestaurang


Kontorshuset erbjuder även en välutrustad konferensanläggning för upp till 300 personer och en populär lunchrestaurang som lockar till sig hyresgäster från hela Kista.
I huset finns även ett gym som hyresgästerna kan disponera fritt och receptionen erbjuder servicetjänster som städning, posthantering, passerkort, kaffeautomater, kemtvätt och bilvård.
Artikelbild

Nordic Forum erbjuder ett gym för den som
vill hålla kroppen i form.
Bild: Sveareal


Och för den som tar bilen till jobbet finns det ett garage under Nordic Forum så du kan parkera bilen och ta hissen direkt upp till kontoret.

- Här finns lokaler som passar särskilt mindre företag med stor potential. Ytorna här är flexibla på riktigt, det är oerhört enkelt att både växa och krympa i den här fastigheten. Att Kista ligger nära Stockholms båda flygplatser och en kvart med pendeln från City är förstås inte heller någon nackdel, säger Jimmie Hall på Sveareal.

Artikelbild

Jimmie Hall, uthyrare på Sveareal.
Bild: Eddie Ekberg4 000 kvadratmeter uthyrt


Det senaste halvåret har man hyrt ut drygt 4 000 kvadratmeter i Nordic Forum och mycket mer är på gång. Så vill man knipa en plats i det populära kontorshuset får man skynda sig på.

- Vill man kunna vara med och välja lokaler är det nu som gäller. Mot slutet av 2015 är det nog rätt fullt här gissar jag, säger Jimmie Hall.


Fakta om Nordic Forum
Adress: Torshamnsgatan 35 & 39.
Yta: 43 000 kvadratmeter.
Ägare: Sveareal, ett stabilt fastighetsbolag som äger 79 fastigheter om totalt 834 000 kvadratmeter i södra och mellersta Sverige med drygt 750 hyresgäster.
Läge: Flygbussar till och från Arlanda och Bromma stannar på flera platser i Kista. 15 minuter med pendeln till Stockholms centralstation. Tvärbanan beräknas vara klar 2018 och kommer förenkla kommunikationerna mellan Kista och Stockholms ytterområden väsentligt.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Kistas nya kulturella högborg Kistas nya kulturella högborg Nod – Kistas nya innovativa mötesplats invigd Nod – Kistas nya innovativa mötesplats invigd "Kista är tillväxtmotorn i regionen" "Kista är tillväxtmotorn i regionen" Infrastrukturen är nyckelfrågan i Kista Infrastrukturen är nyckelfrågan i Kista Företag fortsätter lämna Stockholm city Företag fortsätter lämna Stockholm city