Hyr lediga lokaler Trollhättan

Trollhättan är tätt förknippad med svensk bilindustri, och är i ropet mer än någonsin med alla de SAAB-turer som sker. Men även innan bilarnas inträde på arenan var staden en viktig knutpunkt utmed västra kusten, med enorma kraftstationer vid Trollhättefallen i Göta älv som försörjer industrierna med den energi som behövs. Och det lär den vara, med eller utan bilindustri. Trollhätte kanal är en vacker sevärdhet, som går mellan Vänern och Göteborg. Närheten till Göteborg är ett stort plus för Trollhättan, liksom närheten till Norge.

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 6 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Kardanvägen 9

Kardanvägen 9

Butik/Lager - Trollhättan - Kardanvägens industriområde - 1000 - 3000 m2

Nu finns möjligheten att etablera er på Kardanvägen 9. På området finns möjlighet att bygga nytt efter era behov. Storlek från 1000 kvm - ca 3000 kvm. Industri och sällanköpshandel passar in i området. Lätt att ta sig hit via...


Verkmästarevägen 5E

Verkmästarevägen 5E

Kontorshotell - Trollhättan - Håjum - 400 m2

Kontor om 100-400 kvm i populära Håjum. Rumsindelat med stora öppen lounge. Var med och utveckla efter era behov. Gott om parkering.


Kungsgatan 51

Kungsgatan 51

Övrigt - Trollhättan - 974 m2

Stor och rymlig butik eller kontorslokal centralt beläget i Trollhättan. Tillträde 2021-01-01 Fyll gärna i intresseanmälan nedan så hör vi av oss!


Relaterade artiklar


Niam hyr ut i Göteborg

Niam hyr ut i Göteborg

Niam har tecknat ett nytt hyresavtal med Go Excellent Sweden AB om cirka 2 000 kvadratmeter i fastigheten Gårda 13:6, centralt belägen i Gårda Park i Göteborg.


Här är svenskarnas drömjobb

Här är svenskarnas drömjobb

Administratör, projektledare och ingenjör - svenskarnas drömyrken handlar om personlig frihet och utveckling.


Liljewall i nya lokaler

Liljewall i nya lokaler

Liljewall arkitekter flyttade från Delsjöområdet till Odinsplatsen. Nu står lokalerna klara och de sätter sin prägel på platsen som just nu genomgår en ansiktslyftning. – Vi trivs fantastiskt bra i...


Kungsgatan 36

Kungsgatan 36

Kontor - Trollhättan - 400 m2

Stor och rymlig kontorslokal på 400 kvadratmeter centralt beläget i Trollhättan. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning!


Kungsgatan 55

Kungsgatan 55

Butik - Trollhättan - 124 m2

Central butikslokal med perfekt skyltläge! På attraktiv adress finns nu denna butikslokal ledig. Här har ni både pentry, kontor och wc samt en stor yta ut mot gatan. Grannarna i huset är bland annat Fitness 24, Semcon, Arbetsförmedlingen och Unionen.


Kungsgatan 49

Kungsgatan 49

Övrigt - Trollhättan - 890 m2

Rymlig lokal mitt i centrala Trollhättan! Nu har ni chansen att ta över denna mycket centrala lokal med bra skyltläge mitt på Drottningtorget. Lokalen nyttjas i dagsläget som butik men går att anpassa efter önskemål.
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning