Hyr lediga lokaler i Järfälla, Stockholm

Järfälla kommun ligger ca 2,5 mil norr om Stockholm, vackert beläget vid Mälarens östra strand. I Järfälla finns ett brett utbud av kommersiella lokaler, framför allt kontor och kontorshotell samt lager- och industrilokaler. Kommunikationerna till Järfälla är mycket goda. E18 löper igenom kommunen och man kan ta sig in till centrala Stockholm på ca 30 minuter. Kollektivtrafiken är också väl utvecklad och pendeltåg samt flera busslinjer knyter samman Järfälla med resten av regionen. Järfälla har ett gott företagsklimat och placerar sig alltid högt upp i Svenskt Näringslivs ranking av Sveriges kommuner.

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 9 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Skarprättarvägen 7, Kallhäll

Skarprättarvägen 7, Kallhäll

Kontor - Stockholm - Järfälla - 237 m2

UTHYRES LOKAL ****** KONTOR/LAGER STÄKET FÖRETAGSCENTER LOKAL A 237 M2 I TVÅ PLAN Övre plan är 130 m2 med barkök, dusch/wc, städförråd med öppen parkett lagd yta för kontor och 107 m2 bottenplan med hög garageport manuell vikbar port 4x4,5...


Bruttovägen 9

Bruttovägen 9

Industri/Kontor/Lager - Stockholm - Järfälla - 2400 - 6900 m2

Ändamålsenliga lagerlokaler av hög standard som nu är under uppförande. Ytorna är flexibla och delbara i två enheter om 2400 kvm respektive 4500 kvm med tillhörande kontor, där kontorsdelarna kan anpassas om hyresgäst så önskar. Totalt lager 5500 kvm och...


Elektronikhöjden 14

Elektronikhöjden 14

Kontor - Stockholm - Järfälla - 1800 - 20000 m2

I expansiva Järfälla erbjuder vi fina kontorsytor samt en byggrätt om ca 3 000 - 3 500 kvm med höjdbegränsning upp till 18 meter. Kontorsrummen har i dagsläget blandad planlösning med både öppna ytor och mindre rum, men anpassas efter...


Relaterade artiklar


Byggvestas ­lokaler främjar samarbete

Byggvestas ­lokaler främjar samarbete

Hemtrevligt, lättillgängligt och samarbetsvänligt. Det var några av kriterierna när Byggvesta skulle utforma sitt nya huvudkontor.


Vill erbjuda kunderna en premiumupplevelse

Vill erbjuda kunderna en premiumupplevelse

Lokalt, nära och personligt. Det är värde­orden som ­leder arbetet för Bonnier Fastigheter – som vill ta strid mot det oengagerade ägandet.


Sveafastigheter bygger landmärke i Nacka

Sveafastigheter bygger landmärke i Nacka

Sveafastigheter Utveckling och Nacka kommun har kommit överens om en tidig markreservation för uppförandet av Discus, ett kvarter med ett högt hus i centrala Nacka.


Spjutvägen 5 C

Spjutvägen 5 C

Lager - Stockholm - Järfälla - 1172 m2

Ledig lagerlokal en trappa upp. Egen entré / lastdörr med lasthiss 1 000kg som leder upp till den öppna ytan. Tillträde enligt överenskommelse. Hyran är kallhyra exklusive moms och utan anpassningar.Välkommen att kontakta oss för mer information visning!


Spjutvägen 5 E

Spjutvägen 5 E

Lager - Stockholm - Järfälla - 385 m2

Lager- och kontorslokal i två plan.Lagret har en takhöjd om ca 5 meter och en automatiserad markport. Kontoret ligger en trappa upp och har i dagsläget en blandad planlösning med mindre rum och öppna ytor, pentry och wc finns.Tillträde enligt...


Spjutvägen 5 G

Spjutvägen 5 G

Kontor - Stockholm - Järfälla - 138 m2

Ledigt kontor i blandad planlösning om 138 kvm.Mindre rum blandas med storrumslösing.Lokalen ligger en trappa upp i huset, hiss finns.Pentry, förråd samt två wc.Tillträde enligt överenskommelse.Välkommen att kontakta för mer info och visning!


Spjutvägen 5 B

Spjutvägen 5 B

Kontor - Stockholm - Järfälla - 321 m2

En trappa upp finns nu en ledig kontorsyta om 321 kvm. Ytorna är anpassningsbara i samråd med fastighetsägaren. Trevligt ljusinsläpp tack vare hörnläget. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta för mer info och visning!


Spjutvägen 5 A

Spjutvägen 5 A

Kontor - Stockholm - Järfälla - 12 m2

Kontorsrum från 12 kvm finns att hyra i trevlig kontosgemenskap.Gemensamt pentry med pausyta.WC samt dusch.Angiven hyra avser totalhyra per månad exkl moms. Möjlighet finns att teckna eget abonnemang för el.


Spjutvägen 5 A

Spjutvägen 5 A

Kontor - Stockholm - Järfälla - 156 m2

Ljus, nyrenoverad kontorslokal på 1tr upp i fastighten. Rumsindela planlösning med pentry och wc grupp.Trevlig parkett i hela lokalen. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta för mer info och visning!


BalderHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning