Hyr lediga lokaler i Älvsjö, Stockholm

Älvsjö är en stadsdel i södra Stockholm som ingår i stadsområdet Söderort. Stadsdelen har en blandad bebyggelse med både bostäder och företagslokaler. Här ligger Stockholmsmässan (i folkmun ofta kallad Älvsjömässan), som varje år anordnar ett stort antal mässor och kongresser. I anslutning till mässan finns ett populärt företagsområde med ett bra utbud av kontor och butikslokaler. Idag är cirka 150 företag med totalt 2000 anställda aktiva i Älvsjö. Stadsdelen erbjuder ett varierande utbud av service med bland annat butiker, restauranger, bank och hotell. Älvsjö nås enkelt med bil via Älvsjövägen eller Huddingevägen och med kollektivtrafiken tar man sig snabbt hit med buss eller pendeltåg till Älvsjö station.

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 3 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Prästgårdsgränd 4

Prästgårdsgränd 4

Kontor - Stockholm - Älvsjö - 178 m2

Kontor/showroom högst upp i fastigheten. Trevlig kontorsyta med öppet landskap och plats för flertalet arbetsplatser, konferensrum samt mötesrum. Lokalen har också möjlighet för rymligt showroom.


Götalandsvägen 218

Götalandsvägen 218

Kontor - Stockholm - Älvsjö - 436 m2

Tillfälle att flytta in i en rymlig lokal om 436 kvm med flexibel rumsindelning och attraktiv hyresnivå ett fåtal minuters promenad från Älvsjö Station.Bashyra i befintligt skick är 1300 kr/kvm/år exkl moms. Tillägg för driftskostnader och fastighetsskatt tillkommer.Lokalen är inflyttningsklar...


Älvsjö Ängsväg 6

Älvsjö Ängsväg 6

Butik/Lager - Stockholm - Älvsjö - 1625 m2

Lokal för yrkesbutik/proffshandel eller låglager. Mycket bra exponeringsläge direkt mot Huddingevägen. Granne med Nordsjö, Dahls och Ahlsell. Lastkaj finns. Granne med proffsbutikerna Nordsjö, Dahls och Ahlsell och med Willys och Svenska Mässan runt hörnet.


BalderHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning