Hyr lediga lokaler i Visby, Gotland

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 4 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Visborgsallén 39

Visborgsallén 39

Övrigt - Gotland - Visby - 950 m2

Lokal som kan bli Er drömlokal! Den här lokalen kan bli Er drömlokal och ni kan vara med och påverka layout och materialval från början. Tag chansen och var med längs hela processen och se lokalen växa fram!


Artillerigatan 11

Artillerigatan 11

Kontor - Gotland - Visby - 460 m2

Här kan du få en lokal med både celllkontor och storrum på plan 2 i fastigheten med en fantastisk utsikt över det vackra gamla militärområdet. En fantastisk lokal med vackra fönster och härlig utsikt. Den passar för ca 15-20 arbetsplatser...


Artillerigatan 2

Artillerigatan 2

Kontor - Gotland - Visby - 128 m2

Trevligt vindskontor i ett av Visbys bästa läge med närhet till allt. Vindskontor i nyrenoverad fastigheten i Visbys bästa läge nära Ringmuren och större trafikled. Fastigheten renoverades 2011. Lokalen har en blandad planlösning med både rum och öppet kontorslandskap.


Relaterade artiklar


Niam hyr ut i Göteborg

Niam hyr ut i Göteborg

Niam har tecknat ett nytt hyresavtal med Go Excellent Sweden AB om cirka 2 000 kvadratmeter i fastigheten Gårda 13:6, centralt belägen i Gårda Park i Göteborg.


Här är svenskarnas drömjobb

Här är svenskarnas drömjobb

Administratör, projektledare och ingenjör - svenskarnas drömyrken handlar om personlig frihet och utveckling.


Liljewall i nya lokaler

Liljewall i nya lokaler

Liljewall arkitekter flyttade från Delsjöområdet till Odinsplatsen. Nu står lokalerna klara och de sätter sin prägel på platsen som just nu genomgår en ansiktslyftning. – Vi trivs fantastiskt bra i...


Visborgsallén 47

Visborgsallén 47

Kontor - Gotland - Visby - 250 m2

Här finns ett vackert beläget kontor för det medelstora företaget. I en trevlig fastighet i Visborgsområdet i Visby ligger den här lokalen som passar det medelstora företaget. Omgivet av mycket grönska i området där tidigare Gotlands regemente P18 huserade.
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning