Ryssviksvägen 2

Lager, 116 m2, Stockholm, Syd

Perfekt kombinationslokal med kontorsdel samt showrroom/lager som inom kort kommer att genomgå renovering!
Otroligt effektiv och trevlig lokal om 116 kvm som snart kommer renoveras invändigt med nya ytskikt samt trivsam kontordel längs med fönsterpartier. Nytt pentry kommer att sättas in samt en större wc med duschmöjligheter.

Här finns möjlighet för er som söker efter en representativ lokal med både kontorsdel och showroom alt. lager under samma tak. Lokalen ligger belägen på våningsplan 5 i en fin fastighet på populär adress i Sickla. För smidiga leveranser finns möjlighet till inlastning via gemensam lastkaj på bottenvåningen och sedan lasthiss upp som finns placerad precis utanför entrén till lokalen. Dubbeldörrar in i lokalen ger möjlighet till större leveranser. Huset erbjuder gemensamma konferens rum i markplan med loungedel och varmagarge finns att förhyra inom fastigheten.

Tveka inte att höra av er för att boka visning!

Omgivning

Omgivning/natur

I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Läs mer på https//www.pointnacka.se

Närservice

I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvarter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caféer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd