Gustaf de Lavals väg 10

Lager, 98 - 557 m2, Stockholm

Bästa läget! Förråd i Tumba med bra access.

Fastigheten på Gustaf de Lavals Väg 10 består av åtta byggnader, huvudsakligen kontor men också lager/industri samt skola och restaurang. Fastigheten, som är uppförd år 1960, har delvis renoverats under 2004-2005 och är i gott skick. Fastigheten ligger 5 minuters gångväg från Tumba Station som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Stockholm. Med pendeltåg tar det 25 minuter till Stockholm C. Ett stenkast från fastigheter ligger även Tumba Centrum där det finns service som butiker, restauranger, bank och apotek. Intill fastigheten finns mycket goda parkeringsytor.

Omgivning

Omgivning/natur

Här får ni närheten till både naturen och centrum. Anlagda gång- och cykelvägar öppnar upp fantastiska möjligheter för lunchmotion och promenadmöten. Lite längre bort i kommunen finns fantastiska naturreservat, motions- och skidspår, sjöar och parker.

Företag i närheten

Alfa Laval, Delaval, Botkyrka Kommun, Kunskapsskolan

Parkeringsmöjligheter/garage

Här är det enkelt att hitta parkeringsplats för besökande gäster. Det finns även möjlighet för företag att hyra ett antal egna parkeringsplatser.

Närservice

Helt intill på promenadavstånd finns hela Tumba Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Kommunikationer


Med buss och pendeltåg Utmärkta bussförbindelser som stannar ett stenkast bort från fastigheten. Här kan man enkelt ta sigtill Tumba station, Fruängen, Rönninge, Huddinge med flera. Man kan även gå på 10 minuter till Tumba station där ytterligare bussförbindelser finns samt pendeltåget som tar er till Stockholm City på 25 minuter och Södertälje på 20 minuter.

Med bilFastigheten är mycket lättillgänglig med bil via både Huddingevägen och Hågelbyleden.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Vane Kostovski

Vane.Kostovski@revelop.se


Utvalda lokaler från Revelop Asset Management AB

Liknande lediga lokaler