Fryksdalsbacken 12-14

Kontor/Lager, 662 m2, Stockholm, Syd

Rymlig lokal med till stor del öppna ytor som passar för produktion/lager tillsammans med kontor. Kan anpassas för att passa just er verksamhet!
Luftig och ljus lokal med många möjligheter. Idag består lokalen till stor del av öppna ytor samt några kontorsrum, men som med fördel kan anpassas för att ge just er verksamhet bästa förutsättningarna att trivas!

Lokalen ligger på våningsplan tre som har fritt läge med ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Fräsch wc och RWC samt pentry med rejält med utrymme för matplats.

För den bilburna så finns gott om p-platser på fastigheten alternativt garageplatser på grannfastigheten att hyra. Om man åker kommunalt så är är det kort promenadavstånd till både pendeltågsstationen Farsta Strand ca. 5 min samt Farsta Strands tunnelbana ca. 10 min.

Omgivning

Omgivning/natur

Kontorsfastighet med lagerutrymmen. Stor och ljus kontorslokal i hjärtat av Larsboda företagsområde. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Bra lunchrestaurang finns i fastigheten och i närområdet. Flertal restauranger, caféer, butiker och annan service finns i Farsta centrum, som du når med en kortare bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil via Magelungsvägen 271 och Nynäsvägen 73. Utmärkta allmänna kommunikationer med en kortare promenad från Farsta tunnelbanestation där tunnelbanans gröna linje avgår, alternativt pendeltågsstationen Farsta Strand som tar dig in till Stockholm City snabbt.

Övrigt


Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd