Brodalsvägen 11 B

Lager, 162 m2, Göteborg

Lager, kontor eller showroom, fin lokal i Brodalens industriområde
Yteffektiv lagerlokal på Brodalsvägen 11 B i Partille, här finns det som behövs för att din verksamhet ska kunna flyta på smidigt.

Leveranser tas emot via den ca 4 meter höga vikporten. Takhöjden är ca 6-7 meter och skapar fina möjligheter för pallställ och produktionsytor. Ytan om 162 m² är fördelad på 144 m² golvyta samt en entresolyta på ca18 m² som passar utmärkt som kontor och ger dig en bra överblick över lokalen. Här kan du bedriva till exempel lager, produktionsverksamhet eller showroom vägg i vägg med andra spännande verksamheter. Här ryms även WC med dusch samt ett mindre pentry.

Månadshyran inkl. driftkostnader, fastighetskatt, fiber samt en p-plats ligger på 18 500 kr/månad exkl. el och moms, avser lokalen i befintligt skick.

Tillträde kan ske 2023-12-31, eventuellt tidigare.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

I Brodalen industriområde finns alla förutsättningar för att du och dina medarbetare ska trivas. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig hit, både för dig, dina kunder och leverantörer.

Parkeringsmöjligheter/garage

Till lokalen hör 2 parkeringsplatser

Närservice

Inom ca 1-2 km finns Partille Arena, Partille centrum och Köpcentrum Allum som tillsammans med flera stora handels-aktörer skapar en trevlig atmosfär för både kunder och medarbetare att vistas i. Här finns all tänkbar service och handel

Kommunikationer


Läget i anslutning till E20 gör det är lätt att ta sig till fastigheten både med bil och allmänna kommunikationer.

Närmsta busshållplats är Partille Port, som trafikeras av busslinje 501, 502 och 518 och ligger ca 950 m bort.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler