Norra Gubberogatan 32

Kontorshotell, 12 - 17 m2, Göteborg, Gårda

Kontorshotell på Norra Gubberogatan i centrala Göteborg
Här erbjuds kontorsrum i olika storlekar på ett mindre obemannat kontorshotell. Perfekt för det mindre bolaget som vill hålla effektiviteten uppe och utgifterna nere. Pentry med matplats, konferensrum samt wc delas med övriga hyresgäster. På vår härliga takterrass kan ni ta en kopp kaffe och njuta av solen.
Just nu har vi lediga rum mellan ca 12 m² och 16 m², som passar bra till företag om en till tre personer. Huset har garage med parkeringsplatser som går att hyra.

Utöver rummen ingår det också larmade korridorer, lunchrum, utrustat konferensrum, städning av gemensamma ytor, kaffe/kaffemaskin samt fiber 100/100 Mbit/sek

Pris från ca 4 500 kr/mån exkl. moms.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i fastigheten att tillförhyra.
Betalparkering och besöksparkering finns i närområdet.

Närservice

Finns ett flertal restauranger i närområdet men även livsmedel och gym.

Kommunikationer


Buss 60 går från hållplats Norra Gubberogatan och trafikeras med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Även hållplats Svingeln ligger på promenadavstånd från fastigheten där du lätt tar dig vidare in till exempelvis Brunnsparken och Centralstationen

Övrigt

Kontakta Annonsör

Pia Bäck
072-700 83 00
pia.back@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Gårda