Ynglingagatan 6

Kontor, 653 m2, Stockholm, Hagastaden

Ljus och fin lokal i attraktiva Hagastaden!
Yteffektiv lokal på en trappa med härligt ljus tack vare fönster i tre väderstreck.

Omgivning

Omgivning/natur

I Hagastaden har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Endast ett par minuters gångväg så är du framme vid naturen och lugnet! Området har en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet och lugna bostadsområden.

Närservice

I området finns all typ av tänkbar service; matbutiker, caféer, post och bank. Stockholms största O'Learys passar perfekt för trevlig lunch, roliga kundevents eller en fredags-after-work. Rakt över gatan ligger Wenner-Gren Center med en bra restaurang och konferensanläggning. För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Kommunikationer


Buss 2, 52, 70, 73 och 515 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Närmaste T-banestation är Odenplan. Norrtull med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

Övrigt


Byggår

1963

Våningsplan

1

Planlösning

Välkomna till Ynglingagatan 6. Här finner ni en fin och effektiv lokal som har allt man kan önska sig, lokalen har idag en blandad planlösning. Ljusa ytor med stora fönster skapar de bästa förutsättningarna för hög trivselfaktor och nöjda medarbetare.
Kontakta Annonsör

Krister Lööw
070-832 16 29
Krister.Loow@fabege.se


Kontakt

Krister Lööw
Krister Lööw
070-832 16 29

Krister.Loow@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326920

Utvalda lokaler från Fabege AB i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden