Ynglingagatan 14

Kontor, 495 m2, Stockholm, Hagastaden

Härlig gavellokal i Hagastaden
Här på 3 trappor finns en effektiv och fin lokal i ljust gavelläge. Utanför går lugna Ynglingagatan med butiker och restauranger. Odenplan ligger några minuter bort och ännu närmare åt andra håller finner du härliga Hagaparken och Brunnsviken.

Omgivning

Omgivning/natur

Med ett kontor på Ynglingagatan precis innanför tull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Du är en kort promenad bort från Odenplan, Sankt Eriksplan och Vanadisplan. Området kring fastigheten erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet, trevliga restauranger och lugna bostadsområden.
Njut av närheten till Hagaparken som förutom lunchmöjligheter i Koppartälten erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor.

Parkeringsmöjligheter/garage

Huset har ett stort garage för hyresgäster samt även ett besöksgarage. Båda nås direkt från hissarna.

Närservice

I området finns all typ av tänkbar service med butiker, caféer, och restauranger. På gatan finns tex en ICA-butik. På andra sidan Sveavägen ligger Wenner-Gren Center med en trevlig restaurang, hörsal och konferensanläggning. För den finare lunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Kommunikationer


Buss 2, 50, 59, 73, 515, 526, 565 och 595 går strax utanför fastigheten eller från Odenplan vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet. Närmaste T-banestationer är Odenplan och med den nya uppgången i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan är du endast en 7 minuters promenad bort. Närheten till E4/E20 gör att du snabbt tar dig både norr och söderut på de stora lederna.

Övrigt


Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Krister Lööw
070-832 16 29
Krister.Loow@fabege.se


Kontakt

Krister Lööw
Krister Lööw
070-832 16 29

Krister.Loow@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326901

Utvalda lokaler från Fabege AB i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden