Tulegatan 11

Kontor, 231 m2, Stockholm, City

Kontorslokal i populära kvarteret Apotekaren!
Luftig, trivsam lokal med öppet kontorslandskap. Två konferensrum som enkelt går att omvandla till ett stort. Fastigheten erbjuder gemensam dusch-, cykel och omklädningsrum.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten återfinns i genuina och levande stadskvarter med ett stort utbud av det mesta, och ligger i området Kungstensgatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Runt hörnet har du även närheten till Observatorielunden, Tegnérlunden och Johannes Kyrka. Det finns ett flertal populära och trivsamma restauranger samt caféer såsom Mr Cake, Rolfs Kök, Farang, Las Brasas och Bar Nombre.

Närservice

Mitt i myllret av Vasastan och endast ett stenkast från Stureplan är du omgiven av caféer, restauranger och butiker. Här kan du ta del av stadspulsen och inom gångavstånd finns SATS flaggskepp i Spårvagnshallarna som erbjuder ett brett träningsutbud. Hemköp, Lidl, och Coop ligger runt kvarteret och allt från Systembolaget till apotek hittar du inom fem minuters promenad.

Kommunikationer


Här finns goda kommunikationer och du tar dig enkelt fram med ett flertal bussar, T-bana vid Rådmansgatan samt Odenplan. Från Odenplan finns även pendeltågstation och endast en kvarts promenad bort finns Roslagsbanan.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Andreas Tangen
073-678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se


Kontakt

Andreas Tangen
Andreas Tangen
073-678 79 32

Andreas.Tangen@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327864

Utvalda lokaler från Fabege AB i City

Liknande lediga lokaler i City