Torshamnsgatan 35

Kontor, 311 m2, Stockholm, Nordic Forum

Lokal till byggföretag!

Nu finns en ledig lokal på 311 kvm vakant, perfekt för ett byggföretag.

Lokalerna ligger en våning ner i huset med bra access till entréer och inlastningsmöjligheter. Omklädningsrum för anställda, dushcar, kök och några mindre kontorsrum. Lokalen hyrs ut i befintlit skick men med möjlighet för rätt bolag att själva, i dialog med fastighetsägaren,  få anpassa lokalerna. 

I fastigheten finns all service ni kan tänkas behöva! Bemannad reception, lunchmatsal, konferensanläggning, gym, parkeringsplatser och cykelrum gör nordicForum till en oslagbar plats för ert nya kontor. , som tar emot dina besökare och hjälper till med allt! Fastigheten är modern med stor flexibilitet som möter ditt företags krav. Givetvis är ventilation, el, hissar och annan teknik modern och arbetsplatserna är öppna och ljusa. Kom med dina önskemål så ordnar vi det – i nordicForum ska man syssla med framtiden, inte med praktikaliteter!

Omgivning

Omgivning/natur

Det är inte bara företagens elbilar som laddas i nordicForum. Här laddas även det viktigaste av allt – medarbetarna. Ett eget topputrustat helt nytt gym för de som jobbar i nordicForum och Järvafältet som ligger helt nära med sina stora, gröna rekreationsytor. Perfekt för lunchmotion eller promenadmöten. I övrigt är Kista Science City är en kreativ smältdegel där företag, forskning och akademi smälter ihop till en av världens mest spännande mötesplatser.

Företag i närheten

ASUS, Hamamatsu, FVB, DirektPress, WaterCircles, och Handicare är några av våra trevliga hyresgäster i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns gott om parkeringsmöjligheter för både besökare och medarbetare. Företag kan välja mellan att hyra egna platser i både kall- och varmgarage

Närservice

I fastigheten kan receptionen hjälpa till med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. Inom nordicForum finns både konferensanläggning, restaurang, café och gym. Och helt nära, i Kista Galleria, finns allt du kan tänka dig vad gäller affärer, lunchrestauranger och caféer. Det är nästan som en liten stad med post, apotek, systembolag, Food Court och biograf. Från nordicForum har du också nära till Barkarby handelsplats med IKEA och mycket annat!

Skyltläge

Mot Torshamnsgatan både i norr och södergående riktning.

Kommunikationer


Med buss, T-bana och pendeltåg 7 minuter till T-bana och pendeltåg (restid till City max 20 minuter). Flygbussar som stannar i området tar dig snabbt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Med bil 10 minuter till City via snudd på anslutande E4 och E18. Påfarten till Förbifart Stockholm för anslutning söderut/norrut kommer också att ligga helt nära. Härifrån kommer du med bil att nå Kungens Kurva på mindre än 15 minuter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Borgarfjord 2

Byggår

1984

Renoveringsår

2020

Våningsplan

2 av 10


Uppvärmning

Fjärvärme

Lokalen kan nås via

Person- samt lasthiss och trappor

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft med kyla från bafflar

Hiss

Ja

Miljöcertifiering

MiljöbyggnadKontakta Annonsör

Linus Sjödin

Linus.Sjödin@revelop.se


Utvalda lokaler från Revelop Asset Management AB i Nordic Forum