Tegnérgatan 35

Kontor/Övrigt, 150 m2, Stockholm, Centrum

Exklusivt arkitektinrett kontor eller showroom med egen ingång från Tegnérgatan finns nu tillgängligt.

Lokalen har en egen ingång från Tegnérgatan och en välkomnande entré med plats för ett par väntande besökare. En spegelvägg gör att entréytan känns betydligt större och bidrar till Aha-upplevelsen när man stiger in i lokalen.

I lokalens främre del med fönster ut mot gatan finns ett rymligt rum som idag nyttjas som konferensrumrum. Alternativ anvädning är kontor. Glaspartier avskiljer detta rum från den övriga ytan för att bibehålla ljusinsläppet och den öppna känslan i lokalen. Utanför konferensrummet finns en öppen kontorsyta med plats för några skrivbord. I lokalens bakkant finns tre rum varav ett med fördel nyttjas som mötesrum. Även dessa rum har byggts med exklusiva glaspartier. Här finns även det trevliga pentry med matplats. I lokalens inre region finns ljusinsläpp via takfönster. Lokalen har två wc varav en är nybyggd och utrustad med duschkabin. Det finns också ett litet utrymme för kopiering och avhängning.

både vad gäller ytskikt, pentry och wc.  Ytskikten utgörs av vitmålade väggar och en exklusivt mönstrad textilmatta. De avskiljande väggarna utgörs av exklusiva glaspartier.

Lokalen har ett nytt ventilationsaggregat.

Omgivning

Omgivning/natur

Här får medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt hörnet finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden alldeles inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.

Närservice

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer etc.

Skyltläge

Ja.

Kommunikationer


Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Övrigt


Byggår

1898


Lokalen kan nås via

Egen ingång från Tegnérgatan.Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 80 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326579

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum