Tegeluddsvägen 21

Kontor, 2595 m2, Stockholm, Gärdet

Ljusa och fina lokaler i två plan med öppen planlösning.
Förutom det fantastiska läget erbjuder kontoret stor flexibilitet och funktionalitet med både öppna kontorsytor och flera mötes- och konferensrum i varierande storlek. Lokalerna har ett fantastiskt ljusinsläpp från tre olika håll med utsikt mot både Frihamnen, Lidingö och Gärdet samt egen terrass mot Värtahamnen. Egna omklädningsrum och dusch finns att tillgå.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Tegeluddsvägen 21, där Gärdet och Värtahamnen/Frihamnen möts. Ett unikt kontorsläge där naturen och stadspulsen möts. Strax intill finner du en grön lunga, Finlandsparken, med trevliga stråk och gamla ekträd. Från Tegeluddsvägen har du även nära till nationalstadsparkens grönska. Området kring Gärdet och Värtahamnen är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden som successivt kommer att förändras till ett ännu mer levande kvarter med en kombination av bostäder, kontor, restauranger och grönskande natur och hamnar. Redan nu finns stora aktörer som Nasdaq, American Express och TV4 etablerade i området.

Parkeringsmöjligheter/garage

Tillhörande fastigeten finns både ett garage och utomhusplatser.

Närservice

I fastigheten finns ett omtyckt café och restaurang samt en välkomnande lounge. Parkeringsmöjligheterna är goda för både cyklister och bilburna med nyrenoverat garage i huset. I närområdet finns flera trevliga lunchrestauranger, ICA Kvantum samt hotell som Scandic Ariadne.

Kommunikationer


Tegeluddsvägen har mycket goda kommunikationer inom gångavstånd. Kontoret ligger ett stenkast från Gärdets tunnelbanestation och härifrån tar det bara ett par minuter in till city. Närheten till tunnelbanan gör det också enkelt att ta sig hit med Lidingöbanan och Roslagsbanan. SLs busslinje1 och 91 har båda hållplatser i närområdet. Med bil når snabbt E4/E20 via Norra Länken.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Bremen 4

Byggår

1979

Renoveringsår

2015

Våningsplan

6

Planlösning

Vackert och representativt kontor för er som har höga krav på läge, estetik, funktionalitet och flexibilitet. Lokalen är i två plan på totalt 2595 kvm på plan 6 och 7 med en interntrappa mellan våningarna. Öppen planlösning med många mötes-och konferensrum i varierat storlek. Det finns det ett pampigt Bibliotek / showroom med sjöutsikt och solig terrass.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Gärdet