Strandvägen 7B

Kontor, 127 m2, Stockholm

Kontor om ca 127 kvm på Strandvägen, omgående tillträde

Flexibel och bekväm kontorslokal på Strandvägen i Stockholm med utsikt över vattnet och närhet till innerstaden. Inkluderar tre separata rum, konferensrum, kök, två wc, dusch och tillgång till planerad takterass.

Elegant kontorslokal på Strandvägen - perfekt för innerstadsföretag!

Lokalen kan tillträdas omgående.

Letar du efter en elegant kontorslokal i innerstaden? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder nu en unik möjlighet att hyra en flexibel kontorslokal på Strandvägen - en av Stockholms mest eftertraktade adresser.

Denna lokalen på 127 kvm är belägen på plan 1 i en vacker byggnad med utsikt över vattnet och en vacker innergård. Planlösningen är flexibel med tre separata rum. Lokalen har också ett rymligt konferensrum och ett välutrustat kök för att göra det enkelt att bjuda på mat och dryck till kunder och medarbetare.

Söker du efter extra bekvämlighet? Då är du på rätt plats - lokalen har två wc och en dusch, vilket ger extra komfort för alla som arbetar där. Dessutom har lokalen access till en planerad takterass där du kan njuta av en lunch i solen eller ha en trevlig after work.

Med närhet till både innerstaden och vattnet är detta den perfekta platsen för företag inom finans, media och teknik som vill etablera sig på en av stadens mest eftertraktade adresser.

Så tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska kontorslokal på Strandvägen - en plats som ger dig allt du behöver för att din verksamhet ska blomstra i innerstaden.

Strandvägen är en av Stockholms mest eftertraktade adresser. Belägen vid vattnet med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården, är det ett område som är känt för sin eleganta och exklusiva atmosfär.

Längs med Strandvägen hittar du några av stadens mest imponerande byggnader, inklusive Nationalmuseum, Dramaten och Grand Hôtel.

Området är också känt för sitt utbud av exklusiva butiker och restauranger, vilket gör det till en populär destination för både stockholmare och turister.

Här kan du hitta allt från lyxiga designvaror till trendiga kaféer och gourmetrestauranger.

 

Strandvägen har också ett brett utbud av lokaler som är perfekta för företag som vill etablera sig på en av stadens mest eftertraktade adresser. Med närhet till både innerstaden och vattnet, är det ett område som är populärt bland företag inom finans, media och teknik.

Området är också lättillgängligt med både bil och kollektivtrafik. Det finns flera tunnelbanestationer i närheten, inklusive Östermalmstorg och Karlaplan, samt en mängd bussar som stannar längs med Strandvägen.

 

Så om du letar efter en plats att etablera ditt företag på en av Stockholms mest exklusiva adresser, kan Strandvägen vara det perfekta valet. Med sitt fantastiska läge, eleganta atmosfär och rika utbud av butiker och restauranger, är det ett område som attraherar både företag och besökare från hela världen.

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler