Röntgenvägen 3

Kontor, 485 m2, Stockholm

En gränsöverskridande destination där arbete möter inspiration och avkoppling. Det är Origo.
Med inspiration från hotellvärlden har vi skapat en kontorsdestination där kund och medarbetaren står helt i fokus. Helt enkelt en arbetsplats att längta till!

I huset möts du av en välkomnande Community Manager som hjälper medarbetare och besökare att känna sig välkomna. Här finns reception/café och bar, varierade miljöer och mötesavdelningar, allt smakfullt inrett och med grönskan ständigt närvarande. Inflyttning sker löpande 2024.

Omgivning

Omgivning/natur

Origo ligger i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. En plats som urban med naturen och de vackra promenad-/löpstråken längs Bällstaån bara ett par minuters promenad iväg liksom flera olika utegym och träningsanläggningar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garaget har 50 platser varav 30 med elbilsladdning. Det finns god möjlighet till parkering i intilliggande P-hus. Garageplats från 2 700 kr/mån. Cykelrum med pumpstation och cykeltvätt.

Närservice

I närområdet finns det ca 20-talet bra restauranger oavsett om du söker en plats för frukostmöte, affärslunch eller catering.

Under den varma årstiden växer sig Origos restaurang Bistro Victor ut på gården och platsen får trevlig uteservering och miljöer där man även ska kunna ta med sig sin dator och arbeta i en kreativ miljö utomhus.

Intill fastigheten ligger fyrstjärniga Grow Hotel, som ger liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll.

Kommunikationer


Att ta sig till och från Origo är smidigt. Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter vid Sundbybergs station som man enkelt tar sig till.

Origo är beläget vid Huvudstaleden och nära E4an, läget gör det också enkelt att ta sig till och från med cykel. Givetvis finns det cykelparkering inomhus med möjlighet att tvätta cykeln, pumpa sina däck eller ladda batterierna.

12 min T-centralen Sundbyberg med tunnelbana

8 min T-centralen Sundbyberg med pendeltåg

4 min promenad till tvärbanan

10 min Bromma flygplats

30 min Arlanda flygplats.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Stenhöga 5

Byggår

2023

Planlösning

Lokalen har stora generösa fönster och god takhöjd med 2,70 till undertak. Det ligger installationsgolv vilket tillåter stor frihet i möbleringen. Kontorsytorna är såväl flexibla som ytsmarta och kan hantera ner till 1 person/10kvm. Huset är energieffektivt och har närvarostyrda ventilations- och belysningssystem.

Husets designval av mattor, pentry och mötesrumspartier är hållbara och medvetna materialval. De har en skandinavisk neutral kulörpalett vilket harmoniserar med huset och ger stor frihet till att sätta accentfärger med egna möbler och textilier.

Bifogad planlösning är ett förslag på utformning. När vi vet mer om era behov och önskemål justerar vi lokalen utifrån dem. Utöver egna lokaler har ni tillgång till husets alla faciliteter så som gemensamma ytor för möten och sociala sammankomster, konferensytor, reception, café, bar, restaurang, takterrasser, gym, duschar och omklädningsrum.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler