Röntgenvägen 3

Kontor, 485 m2, Stockholm, Solna

En gränsöverskridande destination där arbete möter inspiration och avkoppling. Det är Origo.
I gränslandet mellan Solna och Sundbyberg finner ni Origo, endast tio minuter från Stockholm city. Med inspiration från hotellvärlden har vi skapat en kontorsdestination där kund och medarbetaren står helt i fokus. Helt enkelt en arbetsplats att längta till!

I huset möts du av en välkomnande Community Manager som hjälper medarbetare och besökare att känna sig välkomna. Här finns reception/café och bar, varierade miljöer och mötesavdelningar, allt smakfullt inrett och med grönskan ständigt närvarande. Inflyttning sker löpande 2024.

Omgivning

Omgivning/natur

I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram.

Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor som fördelas över 10 våningsplan.

Utmärkta kommunikationer, och ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garaget har 50 platser varav 30 med elbilsladdning. Det finns god möjlighet till parkering i intilliggande P-hus. Garageplats från 2 700 kr/mån. Cykelrum med pumpstation och cykeltvätt.

Närservice

Många bra restauranger, oavsett om du söker en plats för frukostmöte, affärslunch eller catering.

Under den varma årstiden växer sig restaurang och café ut på gården och platsen får trevliga uteserveringar och miljöer där man även ska kunna ta med sig sin dator och arbeta i en kreativ miljö utomhus.

I området finns lokaler för större evenemang eller andra tillfälliga behov av ökade ytor. Centralt i kvarteret ligger fyrstjärniga Grow Hotel, som ger liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll.

Här finns 176 rum och studios, gym, restaurang och välkomnande lobby.

Kommunikationer


Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter!

Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området.

Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme.

Intresset för cykelpendling ökar ständigt. Läget i Solna strand gör det enkelt att ta sig till och från med cykel. Givetvis finns det cykelparkering inomhus med möjlighet att tvätta cykeln, pumpa sina däck eller ladda batterierna.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Stenhöga 5

Byggår

2023

Planlösning

Lokalen har stora generösa fönster och god takhöjd med 2,70 till undertak. Det ligger installationsgolv vilket tillåter stor frihet i möbleringen. Kontorsytorna är såväl flexibla som ytsmarta och kan hantera ner till 1 person/10kvm. Huset är energieffektivt och har närvarostyrda ventilations- och belysningssystem.

Husets designval av mattor, pentry och mötesrumspartier är hållbara och medvetna materialval. De har en skandinavisk neutral kulörpalett vilket harmoniserar med huset och ger stor frihet till att sätta accentfärger med egna möbler och textilier.

Bifogad planlösning är endast ett förslag på utformning. När vi vet mer om era behov och önskemål justerar vi lokalen utifrån dem. Huset byggs enligt Miljöbyggnad Guld.I hyran ingår

Gemensam reception där vår Community Manager välkomnar och tar hand om era medarbetare och besökare.

Ett välutrustat gym med generösa omklädningsrum och förvaringsskåp.

En fullt möblerad och grönskande takterrass på över 400kvm med utomhusarbetsplatser, ett trivsamt orangeri för möten, plats för rekreation och ytor att ordna härliga events på.

En semiöppen yta för hyresgästerna med gemensamma arbetsplatser, lounger och mötesytor i Origo Open workspace.

Origo Playground, en generös yta med såväl shuffleboard som biljardbord för avkoppling och spel

Vi bjuder även våra hyresgäster på en mötespott för att nyttja våra smakfullt inredda mötesavdelning med arbetsplatser, lounge och fullt utrustade mötesrum för 3-100personer.

Access till och i huset sker via app med möjlighet att boka mötesrum, catering och övriga tjänster huset erbjuder.Service i huset

En välkomnande och inbjudande bistro som utöver vällagade luncher erbjuder catering, roomservice till mötesrummen, mat och goda tilltugg till husets events.

I Origos café och bar finner ni lättare förtäring såsom sallader, wraps och gofika. Här kan man även dricka områdets godaste kaffe eller varför inte ta ett glas vin efter jobbet.

Creative studio, här kan ni skapa podcasts eller hålla kreativa workshops.

Origo Cinema är ett lite lyxigare och bekvämare mötesrum med sköna fåtöljer i en ombonad salong. Perfekt för mindre lanseringar, presentationer eller varför inte en eftermiddagsbio. Upp till 12 personer finns det plats för här.

De två sviterna är representativa och välinredda rum om ca 65kvm med eget pentry, mötesbord och lounge. Passar utmärkt för en dags workshop, styrelsemöte eller att hyra för projekt kortare eller längre tid.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna