Riddargatan 7A

Kontor, 265 m2, Stockholm, City

Bästa cityläget på Riddargatan
Välkommen till Riddargatan 7, våning 3. Här möts du av en mycket fin och inbjudande kontorslokal som erbjuder det bästa av arbetsmiljö och bekvämlighet mitt i Stockholms citypuls. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur denna fantastiska lokal kan bli ditt nya företags hem.

Omgivning

Omgivning/natur

Få fastigheter har ett så förnämligt läge som denna belägen mitt i absoluta city, med Stureplan åt ena hållet och Norrmalmstorg åt andra. Avkopplande promenadstråk finns efter Nybrokajen och Strandvägen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Inget garage finns i fastigheten, men i närheten finns allmänna parkeringshus.

Närservice

Mycket bra serviceutbud i området tack vara det centrala läget. Med närheten till bland annat Stureplan finns ett stort antal restauranger, kaféer och butiker att välja på. Övrig service såsom bank, apotek och träningsmöjligheter finns också i området.

Kommunikationer


Det ska vara enkelt att ta sig till och från kontoret. Runt Riddargatan finns alla kommunikationer du kan önska. Välj mellan buss, tunnelbana och båt, eller ta cykeln till jobbet. Vill du ta bilen hittar du flera parkeringsgarage i närheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Riddaren 27

Byggår

1912

Våningsplan

3 av 6

Planlösning

Med sina välplanerade 265 kvm är denna lokal perfekt för företag som strävar efter att skapa en inspirerande och effektiv arbetsplats. Kontoret har en blandad planlösning med allt från öppet kontorslandskap till möte- och samtalsrum samt lounge och pentry.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City