Dokument

Idéskiss

Ranhammarsvägen 20

Kontor, 1141 m2, Stockholm, Bromma

Modernt kontor med industrikänsla högst upp i huset

Välkommen till denna lokal som är belägen högst upp i huset och har en fantastisk industrikaraktär. Väl tilltagen takhöjd om ca 4 meter och stora fönster ger fantastisk rymd och ljusflöde. Planlösningen är flexibel och går att anpassa efter era behov. Lokalen är belägen i populära och karaktäristiska Instrumentfabriken.

Omgivning

I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

Planlösning

Planlösningen är endast en idéskiss. Vi anpassar lokalen efter era behov.

Kommunikationer

Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder.
- Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla med endast ett par minuters mellanrum. Ta denna två stationer åt valfritt håll för att byta till tunnelbanans gröna eller blåa linje.
- Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156.
- För resande med bil är det nära både E4 och E18.
- Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

Service

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

Kontakta Annonsör

Cecilia Andersson
010-3311354
cecilia.andersson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma