Dokument

Patentgatan 8, 1152 kvm

Patentgatan 8

Kontor, 1152 m2, Stockholm, Lilla Essingen

Kontor med industrikäraktär, synligt bjälklag och högt i tak!

Unik kontor fördelat på 3 våningsplan med tillhörande övernattningslägenheter. Perfekt för företaget med medarbetare utspridda över landet. Den industriella karaktären har bevarats och du kan se bjälklag i stål, genom hela lokalen. Välkomnade och ljus entré, med full takhöjd! Slå dig ner och ta en kaffe eller ett enklare möte i gradängtrappan, eller samla hela företaget för presntationer eller en aw. Här får alla plats! Flexibel planlösning med pelarstruktur gör det möjlig att anpassa lokalen efter just era behov.
En lokal som måste upplevas!

Omgivning

Lilla Essinge, en liten oas i utkanten av Stockholm City. Vackra industrifastigheter med havet som närmsta granne. Området erbjuder närhet till flertalet restauranger, bland annat populär Lux dag för dag, som ligger i huset intill. Njuta av mysiga promenadstråk, parker, badplatser på lunchen. Bra kommunikationer och närhet till Essingeleden. I kvarteren finns även matbutiker och gym som gör det enklare att få ihop livspusslet.

Planlösning

Kontor fördelat på 3 plan med variende rumfördelning med öppna landskap och mindre kontor. Flertal mötesrum i olika storlekar och ett stort antal mindre telefonrum. Flexibel lokal med pelarstruktur gör det möjlig att anpassa lokalen efter just era behov.

Kommunikationer

Trafikleder: Direkt anslutning till Essingeleden
Tvärbana: Station Stora Essingen
Bussar: Buss 1, 56 och 91. Även buss 4 vid Marieberg. Buss 3 vid Fridhemsplan.
Färja: Pendelbåtlinje 89 till Stadshuset/Ekerö
T-bana: Fridhemsplan/Thorildsplan
Fjärrtåg: Centralstationen
Pendeltåg: Årstaberg via tvärbanan från Stora Essingen

Kontakta Annonsör

Ebba Granberg
010-3311317
ebba.granberg@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Lilla Essingen