Hyr lediga kontor i Marievik i Stockholm

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 6 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Årstaängsvägen 21 B

Årstaängsvägen 21 B

Kontor - Stockholm - Marievik - 587 m2

Funktionell och lättåtkomlig lokal med utsikt. Funktionell och lättåtkomlig lokal med utsikt över Liljeholmen. Parkering för bil och cykel finns i fastighetens källarplan.


Marieviksgatan 25

Marieviksgatan 25

Kontor - Stockholm - Marievik - 350 m2

Arbetsplats med sjöutsikt. Arbetsplats med sjöutsikt ett stenkast från Liljeholmens kommunikationer och service. Möjlighet till snabb inflytt. Marievik ligger centralt på Liljeholmen, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm.


Årstaängsvägen 11

Årstaängsvägen 11

Kontor - Stockholm - Marievik - 1707 m2

Magisk sjöutsikt med egna terrasser. Fantastisk lokal som inkluderar två, privata terrasser och riktigt magisk utsikt över vattnet. Gemensam takterrass samt reception och lounge i huset med möljighet att köpa tilläggstjänster. Marievik är strategiskt beläget vid Södertäljevägen och Liljeholmsbron. Liljeholmen...


Relaterade artiklar


Byggvestas ­lokaler främjar samarbete

Byggvestas ­lokaler främjar samarbete

Hemtrevligt, lättillgängligt och samarbetsvänligt. Det var några av kriterierna när Byggvesta skulle utforma sitt nya huvudkontor.


Vill erbjuda kunderna en premiumupplevelse

Vill erbjuda kunderna en premiumupplevelse

Lokalt, nära och personligt. Det är värde­orden som ­leder arbetet för Bonnier Fastigheter – som vill ta strid mot det oengagerade ägandet.


Sveafastigheter bygger landmärke i Nacka

Sveafastigheter bygger landmärke i Nacka

Sveafastigheter Utveckling och Nacka kommun har kommit överens om en tidig markreservation för uppförandet av Discus, ett kvarter med ett högt hus i centrala Nacka.


Årstaängsvägen 11

Årstaängsvägen 11

Kontor - Stockholm - Marievik - 1914 m2

Två privata terrasser med sjöutsikt. Stor och unik lokal med enorm potential. Två privata terrasser med utsikt över Årstavikens vatten. Parkering för bil och cykel finns i fastighetens källarplan.


Årstaängsvägen 11

Årstaängsvägen 11

Kontor - Stockholm - Marievik - 364 m2

Korttidskontrakt med vacker sjöutsikt. OBS!: Hyrs endast ut på korttidskontrakt, ett år i taget. Lokalen hyrs ut i befintligt skick. Härlig lokal med stora fönster och utsikt över Årstaviken och den lummiga parken. Precis utanför har du strandpromenaden och bryggan....


Årstaängsvägen 21 B

Årstaängsvägen 21 B

Kontor - Stockholm - Marievik - 930 m2

Stora fönster i tre väderstreck. Mycket ljus och tilltalande lokal med stora fönster i tre väderstreck på attraktivt läge i Marievik. Fina ytskikt och öppen planlösning. En promenad på två minuter tar dig till vattnet och strandpromenaden, och går du...


Skanska listbanner Hammarby/Hammarby SjöstadHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning