Malmskillnadsgatan 32

Kontor/Kontorshotell, 30 - 1100 m2, Stockholm, Norrmalm

Lediga rum finns nu att hyra i detta mycket moderna och hundvänliga kontorshotell med superläge på Norrmalm i ”Urban Escape”.
Extra bonus är den stora terrassen som finns uppe på plan 14 men fantastisk utsikt över staden. Här finns förutom sittgrupper även pingisbord som kan förhöja din lunchupplevelse. Oavsett om du vill starta ett nytt företag eller utöka din verksamhet, kommer din arbetsplats här att bana vägen för din framgång.

För tillfället finns följande tillgängligt på denna adress

Eget kontor möblerat för 8 arbetsplatser på 12e våningen. Utsikt mot Malmskillnadsgatan.

Eget kontor möblerat för 12 arbetsplatser på 12e våningen. Utsikt mot gård.

På grannanläggningen på Regeringsgatan 29 finns följande vakanser;

Eget kontorsrum med plats för ca 22 personer med en läcker utsikt mot en innergård som inger en viss "New York känsla".

Eget kontorsrum för ca ca 28 personer på våning 6 med utsikt ut mot Hamngatan.

Eget kontor på 6e våningen med utsikt mot Hamngatan/Regeringsgatan. Kontoret har en öppen kontorsyta med arbetsplatser för ca 25-36 personer som ventilationen tillåter, 2 interna mötesrum (som kan göras om till kontor). Mötesrummen är för ca 4, respektive ca 10 personer

Se även annonsen för dessa vakanser https//objektvision.se/Beskriv/198024379

Anläggningens Faciliteter
Här finns personal på plats, allt från receptionist till anpassad support. Här finns ljudisolerade bekväma telefonrum för privata samtal. Det finns konferensrum som inkluderar AV-utrustning och oväntade detaljer som personliga tapeter och marmorbord. Då du hyr eget rum på anläggningen ingår även 12 credits per månad för att boka konferensrum samt hantering av post och paket. Naturligtvis finns snabbt internet i form av trådbundet Ethernet eller säker wifi som inkluderar IT-support och möjlighet att logga in som gäst. Kontorshotellet arrangerar professionella och sociala evenemang med allt från seminarier till paneldebatter med tankeledare och ost- och vinprovning.

Det finns städpersonal dygnet runt som håller anläggningen fräsch och fin.
Det finns alltid uppfriskande fruktinfuserat vatten för dig och dina gästers vätskebalans under dagen samt obegränsat färskrostat kaffe.

Varje våning har ett eget utrymme med företagsskrivare, kontorstillbehör och dokumentförstörare. Det finns även gott om unika gemensamma utrymmen utformade för kreativitet, komfort och produktivitet och nätverkande.

Omgivning

Omgivning/natur

De lugna caféerna och breda gångvägarna i Kungsträdgården ligger bara några minuter bort.

Kommunikationer


I nära anslutning till fastigheten finns Kungsträdgårdens t-banestation och här passerar även spårvagn och flertalet busslinjer. Det tar ca 7 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare. Hela världen ligger här framför Dina fötter!

Övrigt

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326566

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Norrmalm

Liknande lediga lokaler i Norrmalm