Lindhagensgatan 94-96

Kontor, 5000 - 11711 m2, Stockholm, Kungsholmen

Ett ljust och modernt kontor i ett expansivt framtidsområde
www.lindhagen.nu
Ett superläge i Lindhagen, ett av Stockholms mest expansiva områden. Bara minuter från härliga Hornsberg med strandpromenad, badbryggor och ett vibrerande folkliv. Plus restauranger, butiker, service, kommunikationer och allt annat ni behöver i närheten. Lindhagensgatan 94 är ett kontor utöver det vanliga. Och möjligheten att hyra ett helt eget kontorshus innanför tullarna dyker sällan upp.

Den moderna fastigheten är byggd 2011, har sju våningsplan och erbjuder en ljus och flexibel miljö med fönster åt alla håll. Rymligt, modernt och två takterrasser med milsvid utsikt, som gjort för att trivas på jobbet. Välkommen på visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Mysigt strandhäng eller en skön promenad längs vattnet efter jobbet? En god lunch på en trevlig restaurang? En shoppingtur på Fridhemsplan på väg hem från jobbet? Lindhagensgatan 94 har ett toppläge i Stadshagen på Kungsholmen, ett område som sjuder av liv och rörelse. Och det kommer bara bli bättre. I den växande stadsdelen byggs det för fullt, alltifrån bostäder och kommersiella fastigheter till parker och promenadstråk.

Parkeringsmöjligheter/garage

Stort garage under fastigheten med ca 900 parkeringsplatser. Låst cykelparkering även det med direktaccess till huset.

Närservice

I det moderna och snabbväxande Lindhagen är det nära till all tänkbar service ni kan behöva. Butiker (bland annat en stor ICA Maxi som har allt och lite till), restauranger, hotell, banker, kaféer, post och gym. I området finns kort sagt allt som behövs för en enkel och effektiv jobbvardag. På gångavstånd ligger även Fridhemsplan med bland annat Västermalmsgallerian där det finns gott om butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer


Att ta sig till och från Lindhagen är enkelt. Utanför går stadsbussar åt alla håll och det går snabbt att ta sig till både tunnelbanans blåa (Stadshagen) och gröna linje (Thorildsplan). De som cyklar kan förvara "hojen" säkert i cykelrum och det är smidigt att ta bilen. Huset ligger nära Essingeleden och det tar endast 10 min med bil till Bromma flygplats. Under fastigheten finns ett stort garage med ca 900 parkeringsplatser.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Gångaren 16

Byggår

2011
Kontakta Annonsör

Erika Wallner
08-696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från Afa Fastigheter i Kungsholmen