Kungsgatan 17

Kontor, 56 m2, Stockholm

Effektiva och maxade 56 kvm!
Välkommen till det nyrenoverade och effektiva kontoret på Kungsgatan 17, en oas om 56 kvadratmeter där varje detalj är genomtänkt för att maximera arbetsmiljön. Med fönster som öppnar upp mot en lugn innergård och en tillhörande balkong, erbjuds en inspirerande arbetsplats med en harmonisk koppling till omgivningen.
Den mycket anrika byggnad ritad av Ivar Tengbom mitt på Kungsgatan!

Inne i kontoret möts du av ett kontorslandskap på fiskbensparkettgolv som rymmer sex arbetsplatser, skapade för samarbete och effektivitet. Det tillhörande mötesrummet för fem personer avskärmas elegant av glaspartier och pryds av en stilren heltäckningsmatta, skapandes en miljö perfekt för dynamiska möten och brainstorming-sessioner.

Det stilrena köket i björk är fullt utrustat med mikrovågsugn, kylskåp, frys och diskmaskin och är en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. För extra bekvämlighet finns ett badrum och en samtalsplats i hallen, vilka smälter samman med den varma och välkomnande färgsättningen på väggarna och den omsorgsfullt valda heltäckningsmattan.

Det här är inte bara ett kontor – det är en miljö där arbete och trivsel förenas, där varje rum är utformat för att skapa en inspirerande och funktionell arbetsplats. Välkommen till en plats där produktivitet möter välbefinnande och kreativitet flödar fritt.

Flexibelt avtal.

Omgivning

Närservice

I gatuplan finns populära Holy Greens och Zzz Dreamscape Hotel – ett helt digitalt hotellkoncept, shopping, mat och kultur.

Kommunikationer


T-bana Hötorget och Östermalmstorg (uppgång Birger Jarlsgatan)
Bussar Flertalet busslinjer kring Stureplan och Sveavägen

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kungsgatan 17

Byggår

1921

Renoveringsår

2022

Våningsplan

2 av 7


Ventilation

Mekanisk ventilation med kylaKontakta Annonsör

Sophie Borg
070-840 00 47
sophie@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler