Karlavägen 70

Kontor, 55 m2, Stockholm, Östermalm

Ljus och fräscht kontor på attraktiv adress

Här finns möjlighet att hyra ett kontor/lokal med flexibel hyreslängd.

Välkommen till Östermalms mest kända gata, Karlavägen 70. Karlaplan är omgivet av vackra byggnader där Karlavägen är en populär plats för shopping, promenader och rekreation vilket ger ett generöst kundflöde på daglig basis. Platsen är även ett viktigt trafikknutpunkt med flera spårvagnslinjer och busslinjer som trafikerar området. I området hittar man restauranger, cafeér, boutiquer, skönhetssalonger och kontor. Vidare ligger Fältöversten några 100 meter bort. 

 

Nu finns det möjlighet att etablera en ny kontorsverksamhet i fastighetens källarlokal. Man når lokalen via källaringången på Skeppargatan och passerar två dörrar innan man når kontoret. Lokalen har ett stort öppet rum med ny heltäckningsmatta och dimbar LED-belysning. Toalett med duschmöjlighet och pentry. En lokal i toppskick!

 

Kontoret kan hyras ut med flexibel avtalslängd. 

 

Ingen överlåtelseavgift föreligger!

 

Omgående tillträde eller efter önskemål.

 

Hyra 16 500 kr/mån exkl. moms. 

 

 

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på tel 08-558 094 43.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se