Industrivägen 1

Kontor, 264 m2, Stockholm, Hagalund

Söker ni lokaler nära Stockholm city med bra prisläge är detta området för er
Välkommen till Hagalund ett företagsområde i ett mycket kommunikativt läge, bara en kort bit från Stockholm city. Lokalen är genomgående och ljus, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns att hyra i fastigheten.

Närservice

I området finns en lunchrestaurang och några snabbmatskiosker. McDonalds finns på andra sidan Solnavägen, där även bensinstationer finns. Matbutik finns på några minuters gångväg i Hagalund. I området finns flera proffsbutiker för bland annat el, färg och verktyg. Ett populärt klättercenter finns även. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer


Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Ugnen 7

Byggår

1986

Planlösning

Lokalen har ingång både från gatan och trapphuset, lokalen passar bra för både kontor, showroom och lättare produktion. Dessutom finns en utomhusplats med direkt access från trapphuset, skött av den intilliggande restaurangen.
Kontakta Annonsör

Ulrika Haag
070-343 64 64
Ulrika.Haag@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagalund