Götgatan 22A

Kontor/Kontorshotell, 4 - 550 m2, Stockholm, Södermalm/ Slussen

United Spaces Götgatsbacken-en ny och fräsch coworking-anläggning!

Här kan vi erbjuda arbetsplatser i rum eller öppet kontorslandskap för företag med 1 person upp till 100 anställda!

United Spaces finns i det ikoniska St Paul-huset som då har genomgått en totalrenovering.

Här erbjuds en aktivitetsbaserad arbetsmiljö i öppet kontorslandskap, privata kontorsrum, tillgång till ljudisolerade telefonbås, bokningsbara konferensrum samt mindre samtalsrum. På varje våningsplan finns moderna pentryn och duschmöjligheter.

De privata, fullt utrustade kontoren har allt som du eller ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda bl.a. med elektroniska bord och ergonomiska stolar och skåp. Du kan också använda fritt ca 1700 kvm av inspirerande coworking-utrymmen utöver ditt privata kontorsrum. Med United Spaces-medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang.

Anläggningens veckovisa frukostar och after works är utmärkta tillfällen för att skapa nya kontakter. 

United Spaces har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter i normalfallet.

Vi kan här olika rumslösningar att erbjuda. Det finns rum för 1, 2, 3, 4, 6, 9 och nio personer, men även för 20 och 40 personer.

Det är naturligtvis möjligt att ändra nuvarande rumsstorlekar genom att sätta upp någon vägg om det mot förmodan inte skulle finnas lämplig lösning åt ditt företag.

Pris på rum eller rum i kombination med platser i öppet landskap lämnas på begäran.

Moms tillkommer på samtliga priser. Rummen kan endast hyras av momsregistrerade verksamheter men platser i öppet landskap kan hyras av omomsade verksamheter och bolag.

Förmedlaren reserverar sig för prisförändringar samt att de kan variera beroende på vilken rumslösning man väljer.

Kontakta oss för att boka in en första visning så kan vi på plats planera och identifiera en lösning som passar ditt företag bäst!

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns att hyra i huset samt möjlig parkering på intilliggande gator och kringliggande parkeringshus.

Närservice

UMA Workspace tjänster postlåda, UMA Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, community manager, UMA Community, låsbara skåp.

Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym, shoppinggallerior, caféer och restauranger. Götgatan är i sig Södermalms bästa shoppinggata.

Kommunikationer


Mycket bra kommunikativt läge med endast ca 200 meter till Slussens tunnelbanestation där både grön och röd linje passerar. Här finns också ett stort antal busslinjer att välja på och det är gångavstånd till Södra Stations pendeltåg.

Övrigt


Byggår

1960

Planlösning

Kontorshotell/ Coworking om ca 4-550 m². Centret fördelar sig över två plan på första och andra våningen vilka tillsammans utgör en yta om ca 2700 m².


Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326591