Garvis Carlssons gata 1

Kontor, 794 m2, Stockholm, Centrum

Inflyttningsklart kontor i miljöcertifierad fastighet invid Solna Centrum
Ljus och trivsam lokal som är centralt belägen invid Solna Centrum. De stora fönstren och höga läget ger ett härligt ljusinsläpp med för/eftermiddagssol och fin utsikt över Solna. Lokalen är mycket välplanerad med ett flertal kontorsrum i varierande storlek samt öppna sociala ytor som också fungerar bra som kontorslandskap. I nära anslutning till fastigheten finns parkeringsgarage med laddplatser. Cykelförvaring finns i denna miljöcertifierade fastighet.

Omgivning

Omgivning/natur

Solna är idag Sveriges mest företagstäta stad. I de nya kvarter som skapas i Råsunda är kopplingarna till både världen runt omkring och den lokala atmosfären extra tydliga. Här omkring finns företagens internationella utblick, energi och driv, samtidigt som den lokala närvaron och avslappnade stilen i området bidrar till en attraktiv helhet. Det nya kontorsläget i Råsunda är perfekt på mer än ett sätt Här får företaget en stark närvaro i en alldeles särskild och verklighetsnära atmosfär.

Närservice

Det finns mat och service för alla humör och smaker. I direkt anslutning ligger Solna Centrum där du snabbt och smidigt kan lösa ärenden på lunchen eller efter jobbet. Här finns 120 butiker, restauranger och kaféer. Dessutom hittar du banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel, resebyrå, vårdcentral, tandläkare och bibliotek. Inom 10 minuters promenad, eller en station med nya tvärbanan, ligger Arenastaden med bland annat Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum, och Friends Arena, med fotbollsmatcher och evenemang i världsklass.

Kommunikationer


Vår nya fastighet i Råsunda ligger i ett mycket bra läge. Du når hit snabbt och enkelt från hela Stockholmsområdet med spårbunden trafik. Det är bara 20 meter till tvärbanan, 70 meter till tunnelbanan och närhet till flertalet busslinjer. Det finns också cykelbanor i alla väderstreck och de gånger du behöver bilen kan du glädja dig åt både bra vägar och rikligt med parkering. Förbindelserna till Arlanda och Bromma flygplats är dessutom ypperliga.

Övrigt


Byggår

2018

Våningsplan

7
Kontakta Annonsör

John Svanström
070-452 96 21
John.Svanstrom@fabege.se


Kontakt

John Svanström
John Svanström
070-452 96 21

John.Svanstrom@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326915

Utvalda lokaler från Fabege AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum