Fryksdalsbacken 12-14

Kontor, 263 - 784 m2, Stockholm, Syd

Flexibel kontorslokal med möjlighet att dela av på Fryksdalsbacken 12-14 i Farsta!
Söker ni efter ett kontor med utmärkt läge och flexibla möjligheter? Då har ni kommit rätt! Vi erbjuder här möjligheten att skapa ert nya drömkontor på Fryksdalsbacken 12-14 i Farsta, med utmärkt kommunikationsläge och möjligheter att anpassa lokalen efter era behov.

* Här finns möjlighet att dela av lokalen till mindre kontorslokaler från 263 kvm upp till 784 kvm.
* Lokalen som ligger på våning 4 har ett generöst ljusinsläpp med en härlig utsikt, vilket skapar en mycket trivsam och inpirerande arbetsmiljö.
* Möjlighet att anpassa lokalen utefter just era behov!

Vår kontorslokal är belägen på bästa adress i Larsboda företagsområde, vilket ger er närhet till allt ni behöver och en bra synlighet för ert företag.

Denna unika möjlighet att anpassa ert kontor efter era behov får ni inte missa. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Ring 073 521 55 07 eller mejla ulrika.detlofsson@stendorren.se för att ta det första steget mot ert drömkontor på Fryksdalsbacken 12-14 i Farsta.

Omgivning

Omgivning/natur

Kontorsfastighet med lagerutrymmen i närheten av både T-bana och pendeltåg i Farsta.

Närservice

Bra lunchrestaurang finns i fastigheten och i närområdet. Flertal restauranger, caféer, butiker och annan service finns i Farsta centrum, som du når med en kortare bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil via Magelungsvägen 271 och Nynäsvägen 73. Utmärkta allmänna kommunikationer med en kortare promenad från Farsta tunnelbanestation (grön linje) alternativt pendeltågsstationen Farsta Strand.

Övrigt


Våningsplan

4
Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd