Flygplatsinfarten 10

Kontor/Kontorshotell, 4 - 1700 m2, Stockholm, Bromma / Bromma Blocks

Passa på att reservera arbetsplats i Brommas modernaste coworking space! Från oktober 2021 kan du sitta i Bromma Blocks häftigaste kontorshus!

Söker du ett kontorshotell i Bromma så öppnades Kontorshotell Bromma Blocks i nybyggda kvarteret Hangar 5 invid Bromma Blocks i oktober 2021. För den som är ute i ett tidigt skede finns fina möjligheter att reservera anläggningens mest attraktiva lägen på kontoren, rummen och co-workingplatserna.

Kontorshotellets ytor är smart planerade och miljöerna inspirerande. Att hyra en kontorslösning här kommer att ge dig och dina medarbetare hög trivselfaktor och de bästa förutsättningarna för kreativitet, en effektiv vardag och möjligheter till nätverkande och spännande möten.

 Byggår 2021.

Byggnaden som är totalt om ca 33 000 kvm kommer att klassificeras som ”excellent” enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM – Europas ledande miljöcertifieringsverktyg för byggnader. Kontorshotellsanläggningen är totalt om ca 1700 kvm enligt operatören.

Om anläggningen

Här erbjuds arbetsplatser i öppna coworking-ytor, mindre kontorsrum för den enskilda företagaren, och även kompletta kontorslösningar till företag med större lokalbehov.

Här erbjuds flexibla avtalslängder och korta uppsägningstider så att du snabbt kan växla upp eller ned i kontorsyta beroende på marknadssituationen och antal medarbetare.

Personlig service

Här välkomnas du av en bemannad reception, måndag till fredag 08.00–17.00, som tar väl hand om dina besökare och hjälper till med bokningar och beställningar kring möten och konferenser.

Du får hjälp med posthantering, bud och mycket annat som kommer att förenkla din vardag.

Mötesrum och konferensavdelning

Anläggningen kommer att kunna erbjuda Brommas bästa mötes- och konferensanläggning med stort fokus på inspirerande och trivsamma miljöer.

Mötesrum med den senaste tekniken och rum för 2–60 personer i biosittning. Alla mötesrum kan bokas från 1 timme och uppåt. Events och frukostar och nätverkande. Här finns även en podstudio.

Kontorshotell Bromma Blocks kommer att arrangera events, frukostar, föreläsningar och afterworks minst en gång i månaden för sina hyresgäster – så att man på ett trevligt sätt kan skapa ett större nätverk och får mer kunskap.

Säkerhet 

Högsta säkerhet och access på kontorshotell Bromma Blocks. Hyresgästernas trygghet är en viktig faktor varför operatören är mån om att alltid ha fungerande passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag.

Är du hyresgäst här så kommer du att ha access till ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.

Varför hyra kontor här?

1. Här erbjuds En modern arbetsplats med fokus på miljö och individ. Kontorsmiljön här kommer att bli en nyckelfaktor för att attrahera och behålla medarbetare.

2. Överlägset kommunikativt läge – kommunikationer till hela Sverige med närheten till Bromma Flygplats, närhet till tvärbanan som kommer att få en station alldeles utanför huvudentrén samt goda bussförbindelser.

3. Överlägset serviceutbud – med köpcentret Bromma Blocks runt hörnet, ett ICA Maxi med apotek i huset samt en näringsriktig lunchrestaurang och träningsmöjligheter.

4. När du vill du skapa förutsättningar för mer flexibilitet i din kontorslösning, att kunna expandera in i större ytor i takt med att ditt företag växer eller växla ner den samma i storlek för att sänka dina lokalkostnader samtidigt som då får en mycket hög servicenivå – så kan Kontorshotell Bromma Blocks vara rätt kontorslösning för dig!

5. Kontorshotellets personal arbetar tätt tillsammans med sina hyresgäster och utbyter kunskap och nätverk!

6. Garageplatser finns att hyra. 

Boka ditt nya kontor redan idag! Vill du vara säker på att just du och ditt företag kan flytta in i kontorshotell Bromma Blocks? Kontakta i så fall lokalförmedlaren redan idag för mer info om priser och vad som just nu finns tillgängligt.

Omgivning

Närservice

Servicen i Hangar 5 är optimal. I huset ligger ICA Maxi med apotek och en näringsriktig lunchrestaurang öpppnar inom kort. Här finns även träningsmöjligheter, och i samma kvarter ligger ett hotell. Hela butiksutbudet i köpcentret Bromma Blocks finns alldeles runt hörnet. Med ca 80 butiker, 16 restauranger, kaféer och det mesta du behöver ett stenkast bort ger Hangar 5 dig samma service som i city.

Kommunikationer


Bromma förvandlas just nu från industristad till urban blandstad. Områdena Mariehäll och Ulvsunda förvandlas från industriområden till levande kvarter med kontor, bostäder och detaljhandel tätt sammanvävt med handelsområdet Bromma Blocks.
Tvärbanans nya station ligger precis vid kontorsentrén. Bra bussförbindelser och ett stort garage med plats för cyklar så här har du verkligen möjligheten att nå arbetsplatsen både enkelt och bekvämt.

Övrigt


Byggår

2021


Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326589