Engelbrektsgatan 7

Kontor, 153 m2, Stockholm, City

Trivsam rumsindelad lokal i kanonläge!
Lokalen erbjuder 5 stycken kontorsrum, ett konferens- och två samtalsrum. Genomgående fint ytskikt i en pampig fastighet i hjärtat av Humlegården.

Välkomna på visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City alldeles intill Humlegården med gångavstånd till Stockholms bästa adresser – Stureplan, Kungsgatan och Östermalmstorg. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med kontor utan i ett levande kvarter med en mångfald av restauranger, caféer och en mix av inrednings och klädbutiker. Inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplan med allt sitt utbud av lunchrestauranger och Sturegallerian med sin högklassiga shopping.

Närservice

Med närheten till pulsen från Birger Jarlsgatan och Stureplan där du hittar allt från shopping till ett obegränsat antal restauranger såsom Miss Voon, La Belle Epoque, Vassa Eggen och Farang för att nämna några. Vill du ta ett träningspass på lunchen så finns SATS Balance på Lästmakargatan 10 eller SATS Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57D. Butikerna varierar allt i från Nathalie Schuterman, Lexington, Norrgavel till Lagerhaus. Hotel Kung Carl på Birger Jarlsgatan 21 erbjuder förutom övernattning även konferens möjligheter. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor.

Kommunikationer


Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera busslinjer stannar i närheten bland annat 1, 2, 55 och 43.
Råkar du bi i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Andreas Tangen
073-678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se


Kontakt

Andreas Tangen
Andreas Tangen
073-678 79 32

Andreas.Tangen@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327863

Utvalda lokaler från Fabege AB i City

Liknande lediga lokaler i City