Elektronvägen 1

Kontor, 17 - 34 m2, Stockholm, Huddinge

Rum på kontorshotell vid Flemingsbergs station.
Ljust rum om 17 kvm på kontorshotell någon minuts promenad från Flemingsbergs station. Rummet möblerar ni själv efter behov och det är lagom för 1-2 personer.
Till rummet ingår två konferensrum som man bokar efter behov, gemensamt pentry med tillgång till kaffe/te, micro, kyl/frys samt porslin. Det ingår även trådlöst nätverk, gemensam skrivare, passersystem till entrédörren samt städning av gemensamma ytor.

Omgivning

Omgivning/natur

Flemingsberg är en stadsdel under utveckling som kommer att förvandlas till en attraktiv stadsdel för boende, arbetande och besökare. Till sommaren 2024 flyttar Operan & Dramaten in med sina verkstäder och ateljéer. Även Alfa Laval kommer att ha sin verksamhet i stadsdelen från sommaren 2025.
Fina promenadstråk eller kanske en löprunda på lunchen finns i intilliggande Flemingsbergskogen.

Närservice

I närområdet finns gym/padel hos Träningsverkstan, TMT thaiboxning samt foodtrucks som kommer på vardagar kl 11.00-13.00. I slutet av augusti kommer det att finnas en restaurang i huset intill och det finns ett flertal lunchställen på Flemingsbergs station. ICA Maxi med apotek finns någon minuts promenad bort.
Parkeringsplats går att hyra via Aimo park.

Kommunikationer


Flemingsberg har ett utmärkt kommunikationsläge. Till Stockholm City är det 9 minuter med fjärrtåg och 19 minuter med pendeltåg. Det finns goda pendlingsmöjligheter till hela Mälardalen och Uppsala samt bra tillgänglighet till både Arlanda och Skavsta.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Nina Järvinen
08-556 747 10
Nina.Jarvinen@fabege.se


Kontakt

Nina Järvinen
Nina Järvinen
08-556 747 10

Nina.Jarvinen@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326903

Utvalda lokaler från Fabege AB i Huddinge

Liknande lediga lokaler i Huddinge