Ekbacksvägen 22

Kontor, 197 - 380 m2, Stockholm

Möjlighet att förhyra en fin och rumsindelad kontor och lager lokal i Bromma!
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal om 197 alt. 380 kvm högt upp i huset. Lokalen är belägen på plan 5 i fastigheten och nås via hiss och trapphus.
Kontoret erbjuder en bra blandning av mindre och större kontorsrum samt öppna lager ytor om så önskas. Finns goda möjligheter att vara med och utformalokalens planlsning och standard. Gott om p-platser finns i samband med fastigheten och närmast granne är postens företagscenter. Varm välkommen till Ekbacksvägen 22.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08-518 331 00
helen.rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler