Dokument

Ritning / Idéskiss - Blasieholmsgatan 4A, 7 tr, kontor ca 296 kvm

Blasieholmsgatan 4A

Kontor, 296 m2, Stockholm, City

Takterrass!

Effektiv och representativ kontorslokal perfekt belägen på Blasieholmen. Här ingår egen del i takterass! Renoveras i samråd med tillkommande hyresgäst.

Omgivning

Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Planlösning

Luftig lokal högst upp i huset. Möjlighet till bra mötesutrymmen och effektiv kontorslösning. Takterass med utgång direkt från lokalen.

Kommunikationer

Kommunikativt ligger Blasieholmen bra - trots det lugna läget. Tunnelbana Kungsträdgården (blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. SL-båt 80 mot Nacka/Lidingö/Ropsten vid Nybroplan och båt 83 mot Waxholm vid Strömkajen.

Service

I kvarteren runt fastigheten finns flera restauranger som till exempel Grands Veranda, Strand Hotell och B.A.R. som ligger i huset. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården och city. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kontakta Annonsör

Fredrik Lindén
010 - 33 11 340
fredrik.linden@novier.se


Kontakt

Fredrik Lindén
Fredrik Lindén
010 - 33 11 340

fredrik.linden@novier.se

Novier Real Estate Advisor
Läs mer om Novier Real Estate Advisor och deras 120 lediga lokaler
novier.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326743

Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i City

Liknande lediga lokaler i City