Banvaktsvägen 22

Kontor/Övrigt, 72 - 222 m2, Stockholm, Hagalund

Trivsam labblokal med tillhörande kontorsytor i Hagalunds företagsområde! God lastaccess via markport-inomhuskaj & lasthiss rakt upp i lokalen!

Huset färdigställdes år 1945. God logistik då lasthiss med kapacitet för 1500 kg går rakt upp i lokalen. Hissdörren är ca 2,13 M hög och ca 2,0 M bred. Lasthissen nås via markport med lastkaj innanför och ramp. Det finns även ett rymligt cykelrum gemensamt för husets hyresgäster.  

Lokalen utgörs av en kontorsdel med ett eget större kontorsrum. I lokalen finns även pentry, lunchrum, konferensrum, städförråd och tre fräscha wc varav en med dusch vilka nyttjas gemensamt med två andra hyresgäster.

I lokalens laboratoriedel finns en stor labbyta där nuvarande hyresgäst har inte mindre än 8 stycken dragskåp. Längst in i labbytan mot fönstren finns fyra mindre kontorsrum, samtliga med fönster. Intill det stora labbet finns ett något mindre labb i vilket det idag finns två dragskåp och längst in mot fönstren finns två mindre kontorsrum. På den andra sidan av korridoren finns ytterligare tre rum varav nuvarande hyresgäst nyttjar det ena som kemikalieförråd med ett mindre kontor vid fönstret vilket i dagsläget används för analysutrustning. Här finns ventilation och ledningar för argongas indraget. Det andra rummet nyttjas som labbyta med två dragskåp och ett mindre kontor vid fönstret. Det tredje rummet nyttjas idag som kontor.

Dragskåp och övrig labbutrustning ägs av den nuvarande hyresgäst, men vid ett övertagande av lokalen kan överlåtelse av viss utrustning och dragskåp diskuteras, detta enligt särskild överenskommelse. Totalt har denna hyresgäst inte mindre än 12 dragskåp i labbytorna och kvävgas finns inkopplat.  

I denna del av lokalen finns lasthissen placerat intill ett rymligt förråd vilket delas med annan hyresgäst. Takhöjden i laboratorieytorna är ca 2,92 M upp till betong. Takhöjden i kontorsrummen är ca 2,44 M upp till undertak.

Detta är ett ypperligt lokalalternativ för ett kemiföretag med behov av flertalet dragskåp, trevliga kontorsytor och som uppskattar det sociala mervärdet i dela gemensamhetsytorna med ett par andra hyresgäster. Lokalen erbjuder utöver detta bra lastmöjligheter i ett bra logistikläge.  

Lokalen har en genomgående planlösning med fönster åt två håll vilket gör att lokalen känns ljus vilket skapar en trivsam och stimulerande arbetsmiljö för medarbetarna.

Fastighetsägaren kan erbjuda faciliteter som avjoniserat vatten, tryckluft och kväve för att svara upp till en kemiverksamhets behov mot ett hyrestillägg.

Hyresgästen har dragit in egen fiberanslutning genom via sin IT-leverantör ITS.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering Parkeringsplatser på gatumark hyrs ut av Signalisten (Solna Kommun). I fastigheten finns garageplatser som hyrs ut genom Parkando i mån av plats. I övrigt är parkeringsmöjligheterna utomhus goda i området. I mån av tillgänglighet går det även att hyra fasta platser av Humlegården i området.

Närservice

I området finns ett bra lunchutbud med restaurang, snabbmatskiosker samt café/bageri. I Hagalund finns en matbutik inom några minuters gångavstånd. Här finns även flera proffsbutiker specialiserade på exempelvis färg, verktyg och el. Ett trevligt klättercenter finns i huset. All övrig tänkbar service finner du i Solna Centrum och i Solna Centrums galleria.

Kommunikationer


Fastighetsägaren har en elbuss som de i egen regi kör mellan Solna Centrum och Hagalund (Odenplan-Hagalund) under rusningstrafik. Turen är kostnadsfri. Busslinje 952 (Huvudsta - Råsunda – Duvbo) passerar även Hagalund och går till Solna centrum. Linje 507 som går från Odenplan (Odenplan-Västra Skogen – Tomteboda Terminal) passerar Industrivägen i Hagalund. Det går också bra att promenera till Solna Station där Tunnelbanans blå linje passerar samt till Solna station där pendeltåg avgår. Fastigheten är strategiskt belägen för bilburna med närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden. På bara några minuter kör du till Stockholm city.

Övrigt


Byggår

1945

Våningsplan

2

Planlösning

Kontor och labbytor om ca 72- 220 m² + gemensamhetsytor enligt hyresvärden.


Lokalen kan nås via

God lastaccess via markport – inomhuskaj- och lasthiss rakt upp i lokalen!

Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326580

Liknande lediga lokaler i Hagalund