Banvaktsvägen 18

Kontor, 513 m2, Stockholm, Hagalund

Söker ni lokaler nära Stockholm city med bra prisläge är detta området för er
Välkommen till Hagalund ett företagsområde i ett mycket kommunikativt läge, bara en kort bit från Stockholm city. Lokalen är genomgående och ljus, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom Life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser tillhörande fastigheten finns att hyra.

Närservice

I området finns matutbud med lunchrestaurang och snabbmatskiosker. För dina dagliga inköp finns en matbutik inom några minuters gångavstånd i Hagalund. Om du är i behov av professionella verktyg eller material, finns det flera proffsbutiker specialiserade på el, färg och verktyg i området. För de äventyrliga finns även ett uppskattat klättercenter. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer


Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns.

Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kassaskåpet 10

Byggår

1988

Våningsplan

1

Planlösning

Kontorslokalen är belägen på första våningen med generös takhöjd och många fönster. Den L-formade lokalen erbjuder rum med parkettgolv, passande för enskilda kontorsrum för två till fyra personer eller öppet kontorslandskap, lokalen kan anpassas efter dina specifika behov. Dessutom finns flera konferens- och mötesrum, samt ett kök med plats för sittande.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ulrika Haag
070-343 64 64
Ulrika.Haag@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagalund